Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 41

Ljubomora u vezi

Raspravljate o temi Ljubomora u vezi u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Verujem da svi znate da u svakoj vezi ima ljubomora .Ja za sebe priznajem da sam isto ljubomorna,ali interesuje me: ...

Starter
    Datum registracije
    22-02-10
    Starost
    19
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Ljubomora u vezi

Verujem da svi znate da u svakoj vezi ima ljubomora.Ja za sebe priznajem da sam isto ljubomorna,ali interesuje me:
    1)koje je vase misljenje o ljubomori u vezi?
    2)kako mislite da moze da se spreci ljubomora?
    3)Da li iskazujete ljubomoru ili je krijete?(u vezi)

bas me interesuju vasa mislenja o ovome

P.S (ISKRENOST PLZ)
    zivot je lep ako znas da ga zivis

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Re: Ljubomora u vezi

ja sam više ljubomorna kad nije moj, nego kad je moj...
    u vezi nisam imala razloga bit ljubomorna, jednostavno sam bila previše sigurna u sve... što možda nije bilo tako dobro

Kako ju spriječiti??
    Ah od osobe do osobe... važno je steći povjerenje
    kad imaš povjerenje, onda je lako kontrolirati ljubomoru

Sve što me muči i sve što mi se ne sviđa kažem, tako bi i rekla da mi smeta... al kažem, nisam imala razloga pa ne znam kak bi to ispalo al et
    Zadnji Uredio icegirl : 15-03-10 u 19:49
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

mislim da nema čovjeka koji nije barem malo ljubomoran i da je određena doza ljubomore u svakoj vezi čak i "zdrava", ali ta doza zbilja mora biti mala i treba ju moći kontrolirati da bi ostala "zdrava", inače uništava veze

kako ju spriječiti, to svakako ovisi o osobi, najbitnije je povjerenje u vezi, razgovor s partnerom i onda sve ostaje u tim "zdravim" granicama

ja ponekad znam iracionalno reagirati i početi cveketati zbog određenih sponzorušica koje mi se motaju oko dragog, ali čim racionalno razmislim i porazgovaram s njim, skužim da je to samo bio jedan od "onih trenutaka" i sve je ok
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Starter
    Datum registracije
    14-04-10
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

po mome je malo ljubomore zdravo jer tada znas da ti je stalo do te osobe,osim ako nisi neka koa misli da je najljepsa pa je dobila konkurenciju...ljubomoru nemres sprijecit sama vec uz pomoc svoga decka...jer ti on treba rec da si jedina za njega...naravno ako to misli...jer sa osjecajima se ne igra...a dobro je pokazat malo ljubomore jer ka sto sam vec rekla ta osoba ce znat da vam je stalo do nje...i cure nemate sta bit ljubomorne ako je taj decko sa vama...da mu nisi draga nebi bio sa tobom ili tako nesto...uostalom ako ste ljubomorne na neku curu to je pohvala njoj jer joj time govorite da je bolja od vas...

Starter
    Datum registracije
    23-04-10
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

svi smo mi ljubomorni.netko više a netko manje.mislim da je dobro da smo malo ljubomorni jer nam to pokazuje da nam je stalo do određene osobe.mislim da ne treba pretjerivati i raditi ljubomorne scene jer to samo škodi vašem odnosu .ako ne vjeruješ toj osobi do koje ti je stalo onda nemaš šta raditi s njom jer ako nema povjerenja od početka onda ta veza ili brak nemaju nikakvog smisla.mislim da ljudi koji su ljubomorni i koji to pokazuju i ponašaju se kao da je osoba s kojom je u vezi njegovo ili njezino vlasništvo trebaju ozbiljnu pomoć jer su spremni na sve zbog ljubomore...
    KUD SVI TUD I MALI MUJICA!

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

U redu je biti malo ljubomoran, ali u velikim količinama, to truje vezu.
    Kad postoji povjerenje, onda je ljubomora minimalna.

Starter
    Datum registracije
    23-04-10
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    U redu je biti malo ljubomoran, ali u velikim količinama, to truje vezu.
    Kad postoji povjerenje, onda je ljubomora minimalna.
    od riječi do riječi
    KUD SVI TUD I MALI MUJICA!

Starter Avatar od korisnika keba13
    Datum registracije
    27-01-10
    Poruka
    52
    Liked
    0 times

Nisam ljubomoran,volim da regulisem stvari na neki svoj nachin...

Starter Avatar od korisnika Sssnake
    Datum registracije
    05-01-08
    Starost
    22
    Poruka
    26
    Liked
    0 times

1. ljubomora u vezi - prema meni znak brige...ali ne valja pretjerivati... ja ljubomorna, on ljubomoran... u početku više, sada kada znam njegov način života i kada više razgovaramo, puno je manje...
    2. sprječava se razgovorom, i pokazivanjem da možemo vjerovati jedno drugome...
    3. Ooo da, njemu je čak nekada drago te se slatko nasmije kada nakon što prođemo i pozdravi neku prijateljicu, ja pogledam čudno i pitam a tko ti je too xD... vidi da brinem za njega DD

ma ljubomore uvijek i mora biti, to je znak da je stalo... samo - nikako ne pretjerivati, slijedi svađa i uništavanje veze...
    Gdje bi stigli kada bi se zbog svake spomenute osobe radi ljubomore posvađali... pa ja bi puuukla
    *moj ego se osjeća bolji, kad mu je sve po volji*

Starter
    Datum registracije
    27-04-10
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

1) Ako si siguran u sebe nisi ljubomoran.

2) Ljubomora se sprecava verom u sebe, samopoštovanjem. Ako verujes u svoje vrednosti verujes i u to da si vredan ljubavi i tu nema mesta ljubomori.

3) Ljubomora ne moze da se sakrije. Ona unistava ljubomorka ili oboje.

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku