Slažen se... definitivno je ružno vidit.
Ali opet, nemoš' ženskima zabranit da nose šta oće, koliko god in ružne noge bile...
Raspravljate o temi Loše noge a preuske gace u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; sam naslov govori. nemam ništa protiv cura koje se dobro oblace. neka im. al precesto danas vidim cure koje imaju ...
Slažen se... definitivno je ružno vidit.
Ali opet, nemoš' ženskima zabranit da nose šta oće, koliko god in ružne noge bile...
Ne mislim nista. zaboli me. sebe je usosila kad je to obukla..
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Misliš mršave noge u uskim trapericama?
Meni je to puno bolje za vidjeti i lijepše, nego tamo neku tetu kaj je navukla traperice tako da šavovi pucaju po njoj, a još gore kada se da vidjeti cura, bez obzira kakve kilaže, u trapericama iz kojih sve kipi van.
stupid is as stupid does
Govorimo o hlačama ili gaćama
Btw. kaj su to rebe![]()
Henrija - moze pitanje?
Kolko kila imas?![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
rebe (skraćeno od rebatinke) su ono šta bi vi rekli "traperice" ili hlače od jeansa
A govori se o hlačama. Mi to kažemo "gaće", a za ono šta vi kažete "gaće" mi kažemo "mudante"
Mislin da san to čak i napisa tamo na onoj temi o purgerskome rječniku
uopće se ne obazirem na to tko šta nosi, sve dok je to sve pristojno i nije vulgarno.
Hvala
Onda da se vratim na temu...
Inače me libo kifla ko kaj nosi.Činjenica je da ima svega i svačega i da je neke stvari ružno za vidjet al kaj možemo....nažalost to ne možemo iskorijenit....
Meni je recimo gore vidjet debelu babu kad obuće tajice pa se onak salo talasa dok hoda neko kad neka cura mršavih nogu obuće uske hlaće....
U svakom slučaju,bolje mršavo nego debelo![]()
Slažen se... u načelu je bolje da žulja nego da ljulja... iako... naglašavan da postoje brojne iznimke od tog načela... i da ima punijih dama koje super nose svoje kile i izgledaju 87659 puta bolje od mršavica...
Zaključak - važan je kompletan "paket" a ne individualne komponente