Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Malo me strah.. u Društvo forumu; pijem pilule yasmin, ali malo sam bezobzirna, ne vodim računa o tome.. i malo sam neredovita u vezi toga.. imam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-08, 10:20   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-07
Godina: 25
Poruka: 94
ziena25 se izdvaja iz mase
Malo me strah..

pijem pilule yasmin, ali malo sam bezobzirna, ne vodim računa o tome.. i malo sam neredovita u vezi toga.. imam još par pilula u kutiji koje sam trebala popiti ima sigurno 10 dana. Problem je u tome što sam u mjesec dana dobila 3 puta menzes.. danas treću .. a prije 10 dana sam imala stvari.. i otad cijelo vrijeme pomalo krvarim.. više ono smeđe nego krv.. i evo danas sam baš prokrvarila.. i boli me stomak. baš ono prave stvari. trebam poć u ginekologa,al da li netko zna šta mi može biti.. bojim se.. totalna sam glupača jer se igram s ovim.. s hormonima..

ajme ako ko zna neka se javi... jel ovo može biti ozbiljan problem??
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 11:11   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Malo me strah..

pa vjerojetno bi trebala promijenit pilule.. i trci odmah ginekologu.. ne kuzim zas si do sad cekala.. zasto jos uvijek cekas.. i sto cekas
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 11:36   #3 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
pa vjerojetno bi trebala promijenit pilule.. i trci odmah ginekologu.. ne kuzim zas si do sad cekala.. zasto jos uvijek cekas.. i sto cekas
da završim s poslom
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 13:20   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,628
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Odmah kod ginekologa!!!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 13:24   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Malo me strah..

dobro ti cure kažu, odmah kod ginekologa.....nije pametovanje, ali zašto piješ uopće yasmin, s obzirom na njegovu funkciju i primjenu?!!
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 13:52   #6 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
dobro ti cure kažu, odmah kod ginekologa.....nije pametovanje, ali zašto piješ uopće yasmin, s obzirom na njegovu funkciju i primjenu?!!
zato što mi ih je ginekolog odavno preporučio.. pijem yasmin sigurno već dvije godi.. naravno uz pauze.. .. al neredovito ih pijem i fakat se zajebavam s tim.. a ne bi smjela!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 14:17   #7 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Malo me strah..

Citat:
Pravi autor: ziena25 Pogledaj Poruke
zato što mi ih je ginekolog odavno preporučio.. pijem yasmin sigurno već dvije godi.. naravno uz pauze.. .. al neredovito ih pijem i fakat se zajebavam s tim.. a ne bi smjela!
nisam pitao doslovno......liječnik ti ga je propisao zbog kontracepcije i jedino ima smisla u tu svrhu, akos e točno pije onako kako je propisano i nikako drugačije...terapija nije za zajebanaciju, što je nažlost najvjerojatnije i vidljivo u onome što se tebi dogodilo....svaki organizam ima svoj ritam i uz ovakve bombe dolazi do poremećaja, jer organizam čita krive upute koje mu daješ...vrlo neozbiljno i neodgovorno..
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 16:35   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

zasto radis pauze samo si stetis na taj nacin... ili ih pij ili ih nemoj piti..
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 19:38   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 13
Hej-ti se izdvaja iz mase

Kao prvo moras znati da su sve pilule stetne, sta god ti doktor rekao, najbolji savjet ti je da ih prestanes piti opcenito a da se stitis na neki drugi nacin.

Sada odi kod ginekologa a nakon toga si potrazi na internetu clanke o stetnosti pilula.
Hej-ti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 09:08   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
nisam pitao doslovno......liječnik ti ga je propisao zbog kontracepcije i jedino ima smisla u tu svrhu, akos e točno pije onako kako je propisano i nikako drugačije...terapija nije za zajebanaciju, što je nažlost najvjerojatnije i vidljivo u onome što se tebi dogodilo....svaki organizam ima svoj ritam i uz ovakve bombe dolazi do poremećaja, jer organizam čita krive upute koje mu daješ...vrlo neozbiljno i neodgovorno..
znam.... .( čula sam se s ginekologicom telefonski.. i rekla mi je da prestanem piti tablete na mjesec dana.. i usput me posteno izvikala... i onda kad mi opet dođ stvari da se odlučim ili da ih pijem al kako treba.. ili da ih ne pijem.. al fakat je bezobrazno što se mi ženske moramo trovat tim sranjima jer se muškima jedino nudi opcija kondom.. pošto ljudi u dugim vezama to baš ne vole prakticirat... tako ni mi dvoje.. i onda nam ne ostaje nista nego da se ja trujem.. on je čist i boli ga neka stvar.. inače me to nervira ... oko tih pilula i te zaštite.. jer jebote dajte smislite tablete za muške! pa nek vide kako je to trovat organizam.. i uzimat hormone.. katastrofa.. ne želim se trovat.. ! a bogami ne želim ni ostat trudna! stoga nemam opcija.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103