| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Malo me strah.. u Društvo forumu; pijem pilule yasmin, ali malo sam bezobzirna, ne vodim računa o tome.. i malo sam neredovita u vezi toga.. imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 25
Poruka: 94
![]() | Malo me strah.. pijem pilule yasmin, ali malo sam bezobzirna, ne vodim računa o tome.. i malo sam neredovita u vezi toga.. imam još par pilula u kutiji koje sam trebala popiti ima sigurno 10 dana. Problem je u tome što sam u mjesec dana dobila 3 puta menzes.. danas treću .. a prije 10 dana sam imala stvari.. i otad cijelo vrijeme pomalo krvarim.. više ono smeđe nego krv.. i evo danas sam baš prokrvarila.. i boli me stomak. baš ono prave stvari. trebam poć u ginekologa,al da li netko zna šta mi može biti.. bojim se.. totalna sam glupača jer se igram s ovim.. s hormonima.. ajme ako ko zna neka se javi... jel ovo može biti ozbiljan problem??
__________________ nevjerna |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Malo me strah.. pa vjerojetno bi trebala promijenit pilule.. i trci odmah ginekologu.. ne kuzim zas si do sad cekala.. zasto jos uvijek cekas.. i sto cekas ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dobro ti cure kažu, odmah kod ginekologa.....nije pametovanje, ali zašto piješ uopće yasmin, s obzirom na njegovu funkciju i primjenu?!!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Malo me strah.. zato što mi ih je ginekolog odavno preporučio.. pijem yasmin sigurno već dvije godi.. naravno uz pauze.. .. al neredovito ih pijem i fakat se zajebavam s tim.. a ne bi smjela!
__________________ nevjerna |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 13
![]() | Re: Malo me strah.. Kao prvo moras znati da su sve pilule stetne, sta god ti doktor rekao, najbolji savjet ti je da ih prestanes piti opcenito a da se stitis na neki drugi nacin. Sada odi kod ginekologa a nakon toga si potrazi na internetu clanke o stetnosti pilula.
__________________ ★ www.pogledaj.name ★ daruj svoju zvijezdu ★ www.pogledaj.name/lana-jurcevic www.pogledaj.name/antonija-sola |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
__________________ nevjerna | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.

trebam poć u ginekologa,al da li netko zna šta mi može biti.. bojim se.. totalna sam glupača jer se igram s ovim.. s hormonima..