| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Malo me strah.. u Društvo forumu; a ko te tjera da se trujes?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Lokacija: Velika Gorica
Poruka: 39
![]() | Re: Malo me strah.. ne kužim - ak ih ne piješ redovito kak očekuješ da te štite od trudnoće koju ne želiš???? a ako se ne želiš trovat valjda znaš da postoje i drugi načini kontracepcije ....
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Ovak - ja pijem yasmin oko 2 godine i nikad nisam ni jednu propustila i do sad je sve stimalo savrseno i ja sam se preporodila od kad ih uzimam.. Mislim da se s tim ne bi trebala zezati stvarno, yasmin nema stetnih utjecaja ako se uzima po propisima i ako ti ga je ginekolog prepisao nakon potrebnih pretraga.. Uostalom, to nisu niti jeftine pilule pa ne znam kako ti je svejedno davati svaki mjesec 100-tinjak kuna za nista.. Jos ako imas spolne odnose stvarno ne znam cemu ta neodgovornost..navij si alarm i uzmi ih svaki dan u isto vrijeme..normalno da se sve poremetilo kad ih preskaces.. A zasad odmah odi ginekologu da ne bi bilo vecih problema, s time se ne igra ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 13
![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
![]()
__________________ ★ www.pogledaj.name ★ daruj svoju zvijezdu ★ www.pogledaj.name/lana-jurcevic www.pogledaj.name/antonija-sola | |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Vjerujem jer imam ginekologicu u obitelji koja mi sigurno ne bi preporucila nista stetno.. Vjerovatno ga ne koristis, pa ne znas kolike prednosti ima..I moze se koristit godinama uz krace pauze.. Drugo su one socijalne pilule koje besplatno dobijes i koje su stvarno bomba za organizam(barem kolko sam cula od osoba koje ih koriste i koje su zaista imale problema s tim). Ako se pilule uzimaju s punom odgovornoscu, mogu samo pozitivno djelovati i to ne samo po pitanju zastite od trudnoce..Da si bolje informirana, znala bi da je tako ![]() Za koristiti pilule moras biti discipliniran, u suprotnom ce naravno imati stetne utjecaje.. Zadnji Uredio denserica : 24-03-08 u 22:01. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. svaka supstancs koja se koristi u svrhu liječenja ili kontracepcije, te dijagnostičke svrhe iz+td.ima i svojih stetnih utjecaja od kontracepcije nista, ako ih nisi pila redovito
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Radi se od osobe do osobe i o tome kakve probleme ima.Kontracepcijske pilule ne propisuju se samo radi zastite od trudnoce vec i zbog drugih problema koji se javljaju(bolne menstruacije,obilno krvarenje,preduge ili prekratke menge i sl.) i reguliraju hormone da bi se takve stvari sprijecile..uostalom, jako je mala mogucnost bolesti dojki, cista na jajnicima, izvanmaternicne trudnoce i sl. kod osoba koje koriste kvalitetne kontraceptive, a da ne pricam o anemijama itd. Naravno, ponavljam, prije uzimanja kontr. treba proci niz pregleda i kvalitetno se informirati o svemu, kao i o nasljednim bolestima u obitelji i sl, te redovito ici na kontrole kod ginekologa. Tko je spreman to sve odgovorno prihvatiti i obavljati redovito, nece imati problema. Btw. ja govorim za Yasmin koji koristim i koji je do sada kontracepcijska pilula sa najmanje hormona,a samim time i stetnih utjecaja ako se propisano uzima.. I sa time, kao i sa svakim drugim lijekom se ne zaebava, ak nisi sposobna vodit racuna o sebi onda se mani toga, jer ces si samo nastetiti.. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
To su sve igre bez granica ...bolne menstruacije i sl. su stvari kod kojih je po meni apsolutno besmisleno uzimati hormone
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 13
![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
Sigurno se sjecas kada si u skoli ucila o prirodnoj ravnotezi. Vjerovala ili ne i mi smo dio te prirode. I naucila si da ako se poremeti ravnoteza da ce doci do velikih poremecaja u prirodi. Ista je i stvar sa tvojim tijelom, tvoje tijelo je jedna cjelina u kojoj je sve savrseno namjesteno da funkcionira. Ti nesto pokusaj promijenit i narusit ces savrsenstvo - prirodnu ravnotezu - i dolazi do kolapsa.
__________________ ★ www.pogledaj.name ★ daruj svoju zvijezdu ★ www.pogledaj.name/lana-jurcevic www.pogledaj.name/antonija-sola | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.