| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Malo me strah.. u Društvo forumu; pa šta se čudiš što si najebala kad se ponašaš neozbiljno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
onda se ti samo razmnozavaj i radjaj i nemoj narusavat 'savrsenu ravnotezu'..![]() Ima masu drugih stvari kojima se narusava ravnoteza pa nikoga nije briga za to.. Nitko ne zeli ukloniti svrhu seksa kao razmnozavanja, uzimanje pilula nije podvezivanje jajnika i mozes zatrudniti ako to pozelis kad zelis.. I stvarno ne razumijem o cemu se tu prica, cura uzima Yasmin, a vi serete o cinjenicama kod vecine drugih pilula(sto nije netocno)..medicina je napredovala i to je vrlo mala razina hormona koja OPET PONAVLJAM - ne moze stetiti ako se pravilno uzima, zato se i mora odvojiti malo veca svota za njih. Kad vec pricate o tome informirajte se konkretno, a ne opcenito.. I kad vec pricas o ravnotezi, ne mislis li da bi onda sve lijekove ovoga svijeta trebalo ukinuti jer je to 'remecenje prirodne ravnoteze'?znaci treba ljude pustit da se muce i umiru?primitivno..sve ima svoje zasto.. | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 13
![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
Citat:
Sad si usporedila smrt sa seksom, svaka cast ![]()
__________________ ★ www.pogledaj.name ★ daruj svoju zvijezdu ★ www.pogledaj.name/lana-jurcevic www.pogledaj.name/antonija-sola | ||
| | |
| | #25 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
![]() iz tvojih postova vidim da nikada nisi niti koristila pilule, i ne podnosim ljude koji kenjaju po necemu o cemu su nedovoljno informirani.. a tvoji stavovi su mi uistinu preprimitivni da bi o njima razgovarala..mislim curo o cemu ti pricas??!da neces moci zatrudniti ako uzimas pilule? svaka ti cast..i da - seks je zabava, volim se sevit bez kondoma jer je seks i meni i decku puno bolji, ne sputaniji itd itd..kaj sad imas za reci? | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
![]() Citat:
![]() Pilulu nikada ne bih stavila u sebe izmedju ostaloga i zbog svjedocanstava iz prve ruke osoba koje su ih uzimale i koje su pricale o nuspojavama kao sto su mucnine, glavobolje, nejednoliko povecanje grudi, nemogucnost zaceca nakon uzimanja pilula, itd... ![]()
__________________ ★ www.pogledaj.name ★ daruj svoju zvijezdu ★ www.pogledaj.name/lana-jurcevic www.pogledaj.name/antonija-sola | ||
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Ja sam svoje rekla, imam precvrsto misljenje o ljudima sa takvim stavovima kao sto su tvoji i o ljudima koji od seksa prave tesku zivotnu filozofiju..blah..i sta ako zivim nagonski?zivim jer je meni tako dobro u zivotu, a takvi kao ti nikada nece znati uzivati u njemu..ti si jedna od onih dobrih curica koje svom decku(ako ga imaju,ili muzu) da da te poseve sam kad hoces dijete..ma riga mi se.vjerujem i mnogim muskarcima. I adio. Zadnji Uredio denserica : 25-03-08 u 22:21. |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | Re: Malo me strah.. pa da, najlakše je pobjeć kada više nemaš argumenata za raspravu. Kako znaš da ja nemam više seksa od tebe? Ako ne uzimam pilulu ne znači da nemam seks. Naprotiv, kod nekih cura koje uzimaju pilulu se čak počne gasiti želja za seksom, jesi to znala? Opet napominjem, to nije samo mit koji sam čula, to je iskustvo cure koje sam čula iz prve ruke.
__________________ ★ www.pogledaj.name ★ daruj svoju zvijezdu ★ www.pogledaj.name/lana-jurcevic www.pogledaj.name/antonija-sola |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo me strah.. Citat:
![]()
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.

onda se ti samo razmnozavaj i radjaj i nemoj narusavat 'savrsenu ravnotezu'..