Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; zanima me cure...ja perem kosu 2-3 dan menge i onda nestane pa se vrati za koji dan opet... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-03-07, 12:52   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase
Thumbs down Menga i pranje kose

zanima me cure...ja perem kosu 2-3 dan menge i onda nestane pa se vrati za koji dan opet... jel tako i vama??? mene tako glupo... ja već mislim da je gotova a ona se vraća grrrr
Why I always keep on coming back for more?

Zadnji Uredio tree_hill_girl : 17-03-07 u 12:52. Razlog: pravopisne greške
tree_hill_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 15:20   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Menga i pranje kose

Ma nema ti pranje kose veze s mengom, ostavi se bapskih priča...
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 15:33   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

i ja mislim da to nema veze,al ja kad perem kosu u tih par dana,nemogu se pomaknit od bolova,jedino to...
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 15:45   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Ajd da kazem i ja nekaj...uglavnom, ako tjesi i meni se to dogadja, a ne perem kosu tih dana, a ako i operem svejedno mi se dogadja. Prvo me to zbunjivalo, onda se raspitala kod svoje dr i ona rekla da je to normalno...kao ciscenje, ostaci i spike...tak da sve je ok. A ako bas zelis izdrzi par dana vise bez pranja kose i provjeri...uvijek ima nacina...pozdrav.
Ulysea je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 16:32   #5 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Da ti nije možda doktorica rekla i da se ne kupaš u tim danima?
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 16:41   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,154
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Da ti nije možda doktorica rekla i da se ne kupaš u tim danima?
A hoće se i naelektrisat kosa
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 19:20   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Wamp: mislila sam ipak na ciscenje iz vagine...ali dobro....a sto se tice pranja kose, jedna sam od onih (ne)sretnica koje svoje uvojke ne moraju prati svakih dva dana, pa se ni ne mucim time, ako bas ciljas na to, jel'...pitala sam dr. Jer ja sam mala tatina ''lutkica'' koja ne zna nista bez, a da joj netko ne ukaze na rjesenje....

Sorry, na offtopicarenju....
Ulysea je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 19:38   #8 (permalink)
Cobeta

Ma skužila sam da misliš na to, samo mislim da nema veze s pranjem kose
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 21:21   #9 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Pa mislim da je ona u svom postu i rekla da to nema veze sa pranjem kose Samo je nisi skontala

Nego, to definitivno nema veze sa pranjem kose A ne bih rekla da i bolovi imaju veze sa pranjem kose, kao što je Kleva rekla. Ja kad operem kosu u tim danima, totalno mi isto....niti se produlji menstruacija, niti imam ikakve bolove. Tako da mislim da to ovisi od žene do žene.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 21:39   #10 (permalink)
Cobeta

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: menga, pranje kose

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108