| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; zanima me cure...ja perem kosu 2-3 dan menge i onda nestane pa se vrati za koji dan opet... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | zanima me cure...ja perem kosu 2-3 dan menge i onda nestane pa se vrati za koji dan opet... jel tako i vama??? mene tako glupo... ja već mislim da je gotova a ona se vraća grrrr
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? Zadnji Uredio tree_hill_girl : 17-03-07 u 12:52. Razlog: pravopisne greške |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Menga i pranje kose i ja mislim da to nema veze,al ja kad perem kosu u tih par dana,nemogu se pomaknit od bolova,jedino to... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Ajd da kazem i ja nekaj...uglavnom, ako tjesi i meni se to dogadja, a ne perem kosu tih dana, a ako i operem svejedno mi se dogadja. Prvo me to zbunjivalo, onda se raspitala kod svoje dr i ona rekla da je to normalno...kao ciscenje, ostaci i spike...tak da sve je ok. A ako bas zelis izdrzi par dana vise bez pranja kose i provjeri...uvijek ima nacina...pozdrav. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Wamp: mislila sam ipak na ciscenje iz vagine...ali dobro....a sto se tice pranja kose, jedna sam od onih (ne)sretnica koje svoje uvojke ne moraju prati svakih dva dana, pa se ni ne mucim time, ako bas ciljas na to, jel'...pitala sam dr. Jer ja sam mala tatina ''lutkica'' koja ne zna nista bez, a da joj netko ne ukaze na rjesenje.... ![]() Sorry, na offtopicarenju.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Menga i pranje kose Pa mislim da je ona u svom postu i rekla da to nema veze sa pranjem kose Samo je nisi skontala ![]() Nego, to definitivno nema veze sa pranjem kose A ne bih rekla da i bolovi imaju veze sa pranjem kose, kao što je Kleva rekla. Ja kad operem kosu u tim danima, totalno mi isto....niti se produlji menstruacija, niti imam ikakve bolove. Tako da mislim da to ovisi od žene do žene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: menga, pranje kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

Samo je nisi skontala
A ne bih rekla da i bolovi imaju veze sa pranjem kose, kao što je Kleva rekla. Ja kad operem kosu u tim danima, totalno mi isto....niti se produlji menstruacija, niti imam ikakve bolove. Tako da mislim da to ovisi od žene do žene.