| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Celebrity | Re: Menga i pranje kose ma to su gluposti! kao i one spike u školi da se ne može raditi tzk kad se ima menga! ako te boli popiješ tabletu i letiš! ja imam bolnu mengu,ali nikad me nije spriječila ni u treninzima 2 put dnevno ni u pranju kose!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Ajme kakva je ovo preglupa tema i ja ne kužim kakve bi veze ovo dvoje imalo jedno s drugim... znači sve ženske koje imaju mengu imaju i masnu kosu?! Hihiihiiihiiihiii ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 1,158
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose sorry cure kaj uletavam kao musko, ali vidio sam naslov pa da vidim o cem se radi... htio sam samo reci da imam jednu poznanicu koja se u te dane ne pere (tusira, kupa) nego se samo pobrise vlaznom krpicom zato jer su njoj rekli da se nije zdravo prati dok imas mengu. brrrr, zamislite kak je super kada se lepo uznojis preko ljeta, dodjes doma i imas osvjezavajuce brisanje s krpicom...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: Menga i pranje kose Neke su takve i kad nemaju mengu... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Menga i pranje kose hahahahaha al to su stvarno gluposti...da se ne kupas tih dana...boze dragi,na sta bi licili... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Menga i pranje kose Pa dobro, ali meni nije jasno zašto se sprdate sa temom (dakle i sa curom koja ju je otvorila), kad je to razmišljanje 99% starijih žena. Cura nije ništa izmislila, samo je prenijela to smiješno razmišljanje nekih ljudi Da ona tako misli ne bi sigurno pitala za naše mišljenje tu na forumu ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Citat:
![]()
__________________ life goes around | |
| | |
![]() |
| Tagovi: menga, pranje kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

Da ona tako misli ne bi sigurno pitala za naše mišljenje tu na forumu