| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; Pa to je i pokušala ovdje, ali takve kao ti joj to ne dozvoljavaju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Purger | Re: Menga i pranje kose Meni to nije sprdanje... Al mislim da ti zdrav razum govori ili bi bar trebao govoriti da pranje kose nema veze s time...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Menga i pranje kose Nisam ni rekla da je to sprdanje cure....nego njene teme....a kroz to pomalo i nje same ![]() A slažem se da zdrav razum govori da nema veze....ali ako se sa takvim mišljenjem starih žena, poklope još i neke slučajnosti, normalno je da se cura našla u dilemi Ili sam jedino ja luda da tako mislim ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 226
![]() | Citat:
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: menga, pranje kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.