| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; koja tema nego, meni se zna dogodit da dobijem mengu i traje samo jedan dan pa opet dodje za 2-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: Menga i pranje kose koja tema nego, meni se zna dogodit da dobijem mengu i traje samo jedan dan pa opet dodje za 2-3 tj.,neki poremećaj čini se.... a neda mi se opet giniću al ću izgleda morat ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Menga i pranje kose Mada je ovo starija tema svejedno cu se prikljuciti. Mislim da su to sve bapske price, neovisno o mengi perem kosu no jedino sta sam mogla primjetiti je da je mrvicu obilnija menga i to iskljucivo ako je perem prvi dan.. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Ma ne smeta mi to...Jucer sam imala mengu pa sam se i ofarbala i prala kosu. Cesto perem kosu, ne mogu zamislit nasta bi mi licila da je 7 dana ne operem. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Menga i pranje kose Citat:
pravac ginekolog ako ti stalno dolazi pa nestane pa se vrati. to nema nikakve veze s pranjem kose ili kupanjem opcenito, nego s tvojim hormonima, cistama, ostalim prob.
__________________ | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-05-07 Godina: 27
Poruka: 7
![]() | Re: Menga i pranje kose Citat:
![]()
__________________ "The only thing worse than being talked about is not being talked about. " | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: Menga i pranje kose Citat:
![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Menga i pranje kose ma daj molimte, kakve KRVAVA VODA?!?!? pa ne curi to ko slapovi rijeke krke.. LOL jedino sto izgleda kao da toga ima vise jer s ekrv razrijedi s vodom tctctctc svasta se danasnjoj mladezi mota po mozgu ako ti se gadi nemoj se namakat u kadi punoj vode, ali kupat se mozes i TREBALA BI ako imas ikakve higijenske navike ![]()
__________________ |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: menga, pranje kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |