| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; da, ali hoci reci, ni namakanje nije stetno, lose, nepozeljno, bolesno, cudno, nehigijenski, nadopuni_sama ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Menga i pranje kose da, ali hoci reci, ni namakanje nije stetno, lose, nepozeljno, bolesno, cudno, nehigijenski, nadopuni_sama...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Menga i pranje kose a ti se ne istusiras nakon brckanja u vodi? osim menstrualne krvi na tebi se nalazi znoj, bakterije, prljavstina koja se takodjer s tobom namace u toj vodi i ti to ne isperes poslje? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose U vodi prestane krvarenje skroz ili se smanji na minimum minimuma, to nebi ni primjetila. Zato ti to nadoknadi kad izades iz kade. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Menga i pranje kose meni ide normalno iako operem kosu. a boli me prva 2-3 dana kako god okreneš. tako da ti ništa od toga nema veze. a prištići ja mislim da imaju veze jer meni izbace po licu isključivo dan-dva prije nego šta iman dobit stvari i u vrime ovulacije. hormoni, šta ćeš.
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Menga i pranje kose Citat:
hormoni su hormoni, bol nastaje zbog samog procesa usljed kojeg se dogadja mens, ali VODA NEMA NIKAKVE VEZE S MENS, eventualno ono sti je EVA rekla, iako ni to previse ne drzi vodu. prije ce biti da se zbog vode rodnica OPRALA pa treba duze vremena da krv dokapa do vanjskih dijelova ograna jer mens ne curi ko iz kabla iako nekad imamo takav filing...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-06-07 Lokacija: našice Godina: 21
Poruka: 20
![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose kad prvi put dobiješ menstruaciju i ako odabereš pranje kose,onda ti nikad više ne predstavlja problem pranje..ako se odlučite na nepranje prvih par godina,dolazi do smetnje usred pranja...ali to su sitnice.. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Ja se tuširam,perem kosu sve najnormalnije ko da teta ni nije prisutna! Sad svi mi govore da se ne bi trebalo kupati i previše se zadržavati u vodi u to vrijeme,pa uvjek pokušavam izbjegavati rituale namakanja od tri sata u kadi! Ali i gadljivo mi je,nek se kupa ko želi al meni je to bljak!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-06-07
Poruka: 3
![]() | Re: Menga i pranje kose kad imam mengu kosu perem svakih nekolliko dana i nemam problema s tim...ja sam jedna od sretnica...ali istina je kad se kaze da se nesmije prati kosa dok imas mengu.moja frendica ima problema pa joj je kosa ze vrijeme menge kao mast od prasetine...hehehe |
| | |
![]() |
| Tagovi: menga, pranje kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:00.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!