Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; da, ali hoci reci, ni namakanje nije stetno, lose, nepozeljno, bolesno, cudno, nehigijenski, nadopuni_sama ......

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-07, 14:45   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Menga i pranje kose

da, ali hoci reci, ni namakanje nije stetno, lose, nepozeljno, bolesno, cudno, nehigijenski, nadopuni_sama...

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 16:16   #42 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
da, ali hoci reci, ni namakanje nije stetno, lose, nepozeljno, bolesno, cudno, nehigijenski, nadopuni_sama...

Pa da,ali ako ti se voda zaprlja...
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 20:55   #43 (permalink)
Akademik Foruma

shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

a ti se ne istusiras nakon brckanja u vodi? osim menstrualne krvi na tebi se nalazi znoj, bakterije, prljavstina koja se takodjer s tobom namace u toj vodi i ti to ne isperes poslje?

"
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 21:55   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-05-07
Poruka: 3
m-a-l-e-n-a se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
...e ja kad operem kosu...meni menga odmah prestane...pa sam prestala prati kosu..perem je tek 4 dan....
m-a-l-e-n-a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 23:57   #45 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Mean girl Pogledaj Poruke
Pa da,ali ako ti se voda zaprlja...
U vodi prestane krvarenje skroz ili se smanji na minimum minimuma, to nebi ni primjetila. Zato ti to nadoknadi kad izades iz kade.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 19:08   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-05-07
Poruka: 90
penelope se izdvaja iz masepenelope se izdvaja iz masepenelope se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku penelope

meni ide normalno iako operem kosu. a boli me prva 2-3 dana kako god okreneš. tako da ti ništa od toga nema veze. a prištići ja mislim da imaju veze jer meni izbace po licu isključivo dan-dva prije nego šta iman dobit stvari i u vrime ovulacije. hormoni, šta ćeš.
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 19:19   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: penelope Pogledaj Poruke
meni ide normalno iako operem kosu. a boli me prva 2-3 dana kako god okreneš. tako da ti ništa od toga nema veze. a prištići ja mislim da imaju veze jer meni izbace po licu isključivo dan-dva prije nego šta iman dobit stvari i u vrime ovulacije. hormoni, šta ćeš.

hormoni su hormoni, bol nastaje zbog samog procesa usljed kojeg se dogadja mens, ali VODA NEMA NIKAKVE VEZE S MENS, eventualno ono sti je EVA rekla, iako ni to previse ne drzi vodu. prije ce biti da se zbog vode rodnica OPRALA pa treba duze vremena da krv dokapa do vanjskih dijelova ograna jer mens ne curi ko iz kabla iako nekad imamo takav filing...

"
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 02:35   #48 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-06-07
Poruka: 20
ESMERALDA se izdvaja iz maseESMERALDA se izdvaja iz mase

kad prvi put dobiješ menstruaciju i ako odabereš pranje kose,onda ti nikad više ne predstavlja problem pranje..ako se odlučite na nepranje prvih par godina,dolazi do smetnje usred pranja...ali to su sitnice..
ESMERALDA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 03:09   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,693
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja se tuširam,perem kosu sve najnormalnije ko da teta ni nije prisutna!
Sad svi mi govore da se ne bi trebalo kupati i previše se zadržavati u vodi u to vrijeme,pa uvjek pokušavam izbjegavati rituale namakanja od tri sata u kadi!
Ali i gadljivo mi je,nek se kupa ko želi al meni je to bljak!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:31   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-06-07
Poruka: 3
black_girl se izdvaja iz mase

kad imam mengu kosu perem svakih nekolliko dana i nemam problema s tim...ja sam jedna od sretnica...ali istina je kad se kaze da se nesmije prati kosa dok imas mengu.moja frendica ima problema pa joj je kosa ze vrijeme menge kao mast od prasetine...hehehe
black_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: menga, pranje kose

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114