| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: black_girl ali istina je kad se kaze da se nesmije prati kosa dok imas mengu. bapske price... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Menga i pranje kose bapske price... da mi je bar 1 DOKAZ da je to istina, a ne cisto naklapanje ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Drito,brijem da pranje kose nema veze s tim! Di je kosa od pi...! Meni je to živa glupost,dajte dobar dokaz pa onda neš govorite! Mislim svašta!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Re: Menga i pranje kose Da bude jos gore...sirili su se takvi tracevi. ..mozes mislit...ne kupat se..ajme... ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Naravno da su babske price, isto kao sto kazu da zena poslije poroda ne smije da se kupa 40 dana. ![]()
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Doista priče za babe. Naravno da to nema veze jedno s drugim. Jedino nije preporučljivo dugo se kupati prva 2-3 dana menzisa (ovisi koliko traje), jer topla voda može utjecati na širenje krvnih žila, pa shodno tome i krvarenje može biti obilnije.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Menga i pranje kose Citat:
a sad zamisli da ta tvoja frendica ne pere kosu za vrijeme dok ima stvari,kakva bi joj tek onda bila kosa.... Žali to joj nema veze sa stvarima,ja kad imam stvari svaki dan se tuširam i perem kosu i apsolutno niš extra mi se ne događa,jedino šta mi tjedan dana prije nego dobijem stvari ibiju prištići,a dan prije sam gladna ko' vuk i nemogu se nikako najest ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose Ma moja kosa, svaka vlas vodi svoju politiku imala ja ili ne mengu..Isti klinac...Samo moji simptomi menge su ti sto par dana prije dobijem prištice isto i malena rozy i da čokolada mi postane nekako mila...Ali u zadnje vrijeme uspijevam je odbaciti od sebe iako nije lako ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Menga i pranje kose meni ovo malo smješno...pranje kose...menga...kakve sad to veze ima jedno sa drugi.to mi kao da neko kaže da nesmije prati suđe za vrijeme menge.tuširam se svaki dan,perem kosu kad trebam sa mengom ili bez nje....prije menge malo živčaniš,koji prištić izađe i to je to.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: menga, pranje kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

..mozes mislit...ne kupat se..ajme...
...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...