Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: black_girl ali istina je kad se kaze da se nesmije prati kosa dok imas mengu. bapske price... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-06-07, 17:34   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,520
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Menga i pranje kose

Citat:
Pravi autor: black_girl Pogledaj Poruke
ali istina je kad se kaze da se nesmije prati kosa dok imas mengu.
bapske price... da mi je bar 1 DOKAZ da je to istina, a ne cisto naklapanje
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:30   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Drito,brijem da pranje kose nema veze s tim!
Di je kosa od pi...!

Meni je to živa glupost,dajte dobar dokaz pa onda neš govorite!
Mislim svašta!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 14:53   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-04-07
Poruka: 49
zaljubljena7 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tree_hill_girl Pogledaj Poruke
zanima me cure...ja perem kosu 2-3 dan menge i onda nestane pa se vrati za koji dan opet... jel tako i vama??? mene tako glupo... ja već mislim da je gotova a ona se vraća grrrr
moje misljenje:to ti nema veze s pranjem kose...
zaljubljena7 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 18:15   #54 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 74
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

imas neki poremecaj.
nije do pranja kose.
e šta babe rade,majko mila.
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 23:19   #55 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
Mala_opasnost se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Da ti nije možda doktorica rekla i da se ne kupaš u tim danima?
Da bude jos gore...sirili su se takvi tracevi. ..mozes mislit...ne kupat se..ajme...
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 16:54   #56 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-04-06
Godina: 29
Poruka: 137
andjela26 se izdvaja iz maseandjela26 se izdvaja iz mase

Naravno da su babske price, isto kao sto kazu da zena poslije poroda ne smije da se kupa 40 dana.
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 01:11   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Doista priče za babe. Naravno da to nema veze jedno s drugim. Jedino nije preporučljivo dugo se kupati prva 2-3 dana menzisa (ovisi koliko traje), jer topla voda može utjecati na širenje krvnih žila, pa shodno tome i krvarenje može biti obilnije.
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 01:39   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

Citat:
Pravi autor: black_girl Pogledaj Poruke
kad imam mengu kosu perem svakih nekolliko dana i nemam problema s tim...ja sam jedna od sretnica...ali istina je kad se kaze da se nesmije prati kosa dok imas mengu.moja frendica ima problema pa joj je kosa ze vrijeme menge kao mast od prasetine...hehehe

a sad zamisli da ta tvoja frendica ne pere kosu za vrijeme dok ima stvari,kakva bi joj tek onda bila kosa.... Ž
ali to joj nema veze sa stvarima,ja kad imam stvari svaki dan se tuširam i perem kosu i apsolutno niš extra mi se ne događa,jedino šta mi tjedan dana prije nego dobijem stvari ibiju prištići,a dan prije sam gladna ko' vuk i nemogu se nikako najest
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 11:19   #59 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ma moja kosa, svaka vlas vodi svoju politiku imala ja ili ne mengu..Isti klinac...Samo moji simptomi menge su ti sto par dana prije dobijem prištice isto i malena rozy i da čokolada mi postane nekako mila...Ali u zadnje vrijeme uspijevam je odbaciti od sebe iako nije lako
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 15:21   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

meni ovo malo smješno...pranje kose...menga...kakve sad to veze ima jedno sa drugi.to mi kao da neko kaže da nesmije prati suđe za vrijeme menge.tuširam se svaki dan,perem kosu kad trebam sa mengom ili bez nje....prije menge malo živčaniš,koji prištić izađe i to je to..
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: menga, pranje kose

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114