| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Menga i pranje kose u Društvo forumu; Perem kosu dok imam mengu, pogotovo s obzirom na to da mi dosta dugo traje (6 dana min),samo ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 53
![]() | Re: Menga i pranje kose pa ne znam.. iz iskustva znam da ako perem kosu kad mi nailazi migrena ili pritisak u glavi pred glavobolju, može se zaustaviti i "otpustiti". Migrene jesu električki poremećaji ritma mozga koje se pripremaju i do 4h unaprijed. Isto tako, neki vjeruju da je i prehlada elekrički (elektrostatički) uzrokovana i kažu da ti mora biti i nos i nožni prsti hladni da se prehladiš. Dodajmo tome tradicionalnu kinesku medicinu i teoriju meridijana i chi-a (energije) koja kaže da svaka 2h se mijenjaju putevi energije po tijelu.. Zakaj onda ne bi vjerovali da jedna tako opsežna privremena modifikacija tijela ili načina kak tijelo funkcionira kao menga nije isto električki osjetljiva? Kad operemo kosu, uklanjanjem masnoća cijelo vlasište postaje elektrostatički suhlje pa se nabija i izbija energiju. Ovo bi imalo jačeg efekta kod cura koje operu kosu kad im je jako masna. my 2c (ja sam muško, ipak..) |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 75
![]() | Re: Menga i pranje kose Citat:
![]()
__________________ When god made boys, she was only joking | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-11-07 Lokacija: everywhere...
Poruka: 28
![]() | Re: Menga i pranje kose perem kosu i radim sve normalno ko da i nemam mjesecnicu, samo kaj se prva 2 dana previjam od boli...
__________________ Download.hr - Download programa i igrica |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Graškograd Godina: 19
Poruka: 70
![]() | Re: Menga i pranje kose Hahaha...sta sad ne smijem ni prat kosu dok imam mengu? Prozvat ce me masnjuha... ![]() ![]() ![]()
__________________ Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer!!! |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Menga i pranje kose hahaha,ne mogu vjerovati da se raspravlja i o ovakvim stvarima,pa naravno da perem kosu,neću biti prljava. te dvije stvari su totalno nepovezane. ali onako TOTALNO. Zadnji Uredio maja-manuela : 09-12-07 u 17:45. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Banned | ma ja mislim da menga nema nikake veze s pranjem kose.... ono ja mislim da to nije ni malo povezano Osjećam se tako napeto, vrlo vlažno u ovim trenucima kada ti se približavam. skidam svoje napete gaćice i sami pogledi na tebe donose mi olakšanje! ..OH MOJ WC! Zadnji Uredio daidza : 11-12-07 u 18:12. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-11-07 Lokacija: everywhere...
Poruka: 28
![]() | Re: Menga i pranje kose to su neki zastarjeli i posve netocni mitovi o mengi...isto ko i ono da se nesmijes kupat tijekom menge... mislim da smo dosad naucile toliko da bi znale da su to gluposti ![]()
__________________ Download.hr - Download programa i igrica |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Banned | Re: Menga i pranje kose Citat:
grozno!!! stare babe kažu da se kao ne smije sjedit u kadi dok se curi zato jel se može dobit odljev... ![]() a kolko sam ja puta sjedila a nisam nikad ni o od odljeva dobia.... a bile su i one neke babske priče da se ne smije farbat kosu dok se ima menga, pa di bi onda frizeri stigli kad bi svaku ženu ispitivali jel ona ima mengu!? to su baš te neke priče u koje ne znam ni jel dječurlija više vjeruje!!! jel vas bole jajnici kad imate mengu?! mene da.... užasno! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: menga, pranje kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.

grozno!!! stare babe kažu da se kao ne smije sjedit u kadi dok se curi zato jel se može dobit odljev... 
pa di bi onda frizeri stigli kad bi svaku ženu ispitivali jel ona ima mengu!? to su baš te neke priče u koje ne znam ni jel dječurlija više vjeruje!!! jel vas bole jajnici kad imate mengu?! mene da.... užasno!