Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

mini-val

Raspravljate o temi mini-val u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; eto,kao što naslov kaže. imam podužu ravu kosu i inace je gusta..ali sada,sto vise raste to mi je vise priljepljena ...

Starter
    Datum registracije
    20-12-09
    Poruka
    17
    Liked
    0 times

mini-val

eto,kao što naslov kaže.
    imam podužu ravu kosu i inace je gusta..ali sada,sto vise raste to mi je vise priljepljena uz facu i ne sviđa mi se to..
    htjela bi stavit minival,ali čula sam puno o tome da je to jako štetno i tako

ne znam,jel itko od vas imao iskustav kakvog s tim? šta vi mislite?

i ima li neki drugi nacin da nafrkam kosu ( tj.da mi bude valovita ) a da to nije mini val?

hvala vam unaprijed,cure

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Re: mini-val

Nemoj si uništavati kosu minivalom.

Kupi si one papilote, ili si napravi kovrčice od krpica. Od neke stare majice možeš izrezati trakice i na to namotaš pramen i zavežeš. Ostaviš preko noći... ako želiš veće kovrče, uzmeš veći pramen. Ako ne voliš da ti ej priljubljena kosa uz glavu imaš pjene za kosu i ostale preparate koji odižu kosu od tjemena. Sve probaj, ali minival nek ti bude zadnja opcija.

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

samo i isključivo to napravi na prirodnu kosu(kosu bez preljeva, boje, pramenova i slično) onda je to ok...u suprotnom vjeruj mi da nećeš biti zadovoljna.

i na najkrupnije viklere

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Probaj fenirati kosu naopako da ju malo odvojis od tjemena i kasnije nanjeti pjenu za volumen. Za kovrce su ti cure odgovorile..
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

minival je odličan za postizanje volumena i oblikovanje raznih frizura fenom i četkom za kosu. kako se kod tebe radi o dugoj kosi, to bi značilo da ti je za dobru frizuru sa minivalom kao podlogom potreban barem jedan odlazak frizeru tjedno. u suprotnom riskiraš look iz ranih osamdesetih.

dakle, varijanta sa raznim preparatima za volumen kose i neka čarobiranja kod kuće kad imaš vremena, je nekak pristupačnija.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Ja sam imala sasvim drugačija iskustva. Imala sam minival na dugu kosu prije jedno 3.5 god (krupniji), ali kako mi kosa nije ni inače full ravna nije morao djelovati jakim kemikalijama. I nisam imala problema sa oštećenom kosom iako je rađen na bojenu kosu...

Nakon nekih pol god sam odrezala kosu iz razloga kaj se moja kosa prirodno ne masti i dosadilo mi je to. Jednog dana kada odlučim o5 pustiti kosu, planiram ponoviti to. Ne zbog postizanja volumena (imam puno kose i "kvalitetna" je), već baš zato kaj mi je to super.
    Zadnji Uredio dorina : 03-02-10 u 16:48
    stupid is as stupid does

Starter
    Datum registracije
    23-04-10
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

ako ti je kosa duga i ravna nema smisla stavljati minival jer će brzo biti ravna a samo ćeš uništiti kosu .moj savijet ti je da je feniraš naopako tako da zabaciš glavom dole i tako je suši da postigneš volumen i možeš je nafrkati na papilotne ili krpice ako želiš da bude kovrčava.
    KUD SVI TUD I MALI MUJICA!

Lajkaj nas na Facebooku