| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Moje savršenstvo... u Društvo forumu; nije mi napet....jedino kaj ima simpa okice i slatki je... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moje savršenstvo... nije mi napet....jedino kaj ima simpa okice i slatki je
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moje savršenstvo... Nije loš ali je nekako "prazan" . Muškarac ne mora da bude lep, po meni,važno je da ima nešto u sebi,da sija...
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: Moje savršenstvo... Jao Lulu, samo nemoj napisati da zrači, čut će te damfisk ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moje savršenstvo... E zamalo da to i napišem A što ako me on čuje?
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Moje savršenstvo... Ma ništa, serendam ![]() Pogledaj temu 2pac ako se ne varam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Moje savršenstvo... Nije nešto prezgodan, al mi je lijep (btw, ja imam razliku, zgodan, lijep, sladak) lijepo ga je vidjeti u živo, jedva sam nagovorila nekog da ide sa mnom, kad je boksao na Pagu za titulu, protiv Afrikanca? Onog kaj je imo leopardića oko struka ne znam da ste vi baš nešto čuli na tv-u koje su mu komentare dobacivali: daj skini mu te točkice na leopardu... razderi mu tog mačića...To je još bilo i kakti simpatično i svi su se smijali, ali kad su boksali neki sa drugačijim balkanskim državljanstvom, osim Hr, onda je postalo vrlo neukusno, a to je fakat jadno... No to je za drugu temu a ne ovdje... Al evo nešto za iskomentirat, savršen muškarac po ženi (po meni ) ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: moje, savrs enstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:02.

ne znam da ste vi baš nešto čuli na tv-u koje su mu komentare dobacivali: daj skini mu te točkice na leopardu... razderi mu tog mačića...