| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Molim malu pomoć, ako se ima ideja... u Društvo forumu; Ženskice moje, treba mi pomoć... Ovako, pošto se bliži vrijeme blagdana bilo bi u redu da kupim neš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-12-07 Lokacija: U tvojim mislima...
Poruka: 3
![]() | Ženskice moje, treba mi pomoć... Ovako, pošto se bliži vrijeme blagdana bilo bi u redu da kupim neš osobama do kojih mi je stalo... ![]() U ovom slučaju radi se o mojoj najboljoj frendici... Imam nekih ideja šta bi kupila, al možda vi imate boljih... ![]() Ona je osoba koja voli kakti one ''pizdarije'' (da oprostite na izrazu) koje može držat po sobi, plišance s kojima može spavat, okrive za slike (jer obožava slike, i puna ih joj je soba)... E sad, mogu ja njoj kupit tak nekaj, al nekak mi je bzvz... ![]() Zato vas molim da nabacite koju bolju ideju od tog... Unaprijed zahvaljujem! ![]()
__________________ NeTko DruGi NeKa PLaTi RaČun, Mi OvaKav ŽivOt NisMo NaRuČiLi... |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | Re: Molim malu pomoć, ako se ima ideja... Daj nek neko obriše moju temu jer vidim da sam je bezveze otvorila... Tolko vas je bilo tu, a nijedan odgovor... Pa hvala vam na pomoći...heh... ![]()
__________________ NeTko DruGi NeKa PLaTi RaČun, Mi OvaKav ŽivOt NisMo NaRuČiLi... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Molim malu pomoć, ako se ima ideja... Ja ne vidim baš neki problem. Ja recimo ne volim takve stvarčice i uvijek volim dobiti nešto korisno (a ja i čokoladu smatram korisnijom od primjerice svijeće u čaši). Barem ti je sad za blagdane sve prepuno raznih okvira, maštovitih i prigodnih ukrasa za namještaj, plišanih djeda mrazova, itd. Ako se njoj takve stvari sviđaju, ne razumijem zašto ti je blesavo da joj tako nešto onda kupiš.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Molim malu pomoć, ako se ima ideja... zasto o zasto ljudi idu pitati druge sto bi kupili SVOJIM prijateljima, rodjacima, deckima, curama? ko da mi znamo ako voli plisane igracke - pravac turbo limach i biraj ako voli okvire za slike, eto ti odgovora - kupi ludi okvir za sliku najmanji problem ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Molim malu pomoć, ako se ima ideja... Citat:
![]() Ima 18...
__________________ NeTko DruGi NeKa PLaTi RaČun, Mi OvaKav ŽivOt NisMo NaRuČiLi... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

ako voli plisane igracke - pravac turbo limach i biraj