Ne, bez obzira bila osoba mršava ili debela mislim da nije ni ukusno ni pristojno komentirati nečije kile.. niti to ikad radim, osim u slučaju kad s prijteljicama komentiram neku slavnu glumicu ili slično, ali to je druga stvar.
Raspravljate o temi Mršava/ debela - komentari u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ovu temu sam namjerno stavla u ž kutak jer upravo su ž te koje su najosjetljivjie na svoju klažu. Baš ...
stupid is as stupid does
Ne, bez obzira bila osoba mršava ili debela mislim da nije ni ukusno ni pristojno komentirati nečije kile.. niti to ikad radim, osim u slučaju kad s prijteljicama komentiram neku slavnu glumicu ili slično, ali to je druga stvar.
Ako nekome misliš dobro i pozitivno misliš, onda je svaki komentar dobrodošao, pa čak i ako kažeš da je predebel. No, ako se komentar daje iz obijesti ili da namjerno provociraš onda ga se ne smije shvaćati ozbiljno i osobno.
Budala ima svuda.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Pod utjecajem medija i trendova koji namecu apsolutnu mrsavost, velika vecina ljudi je postala vrlo opterecena svojim vanjskim izgledom, pa tako i kilazom. Naravno, zene pogotovo. Ja osobno nisam nikad imala problema sa nekim vecim viskom kilograma, i mislim da izgledam normalno, bez obzira sto se ne uklapam u nametnute standarde. Ne pada mi na pamet da se izgladnjujem da bi dovela bokove do 90 a struk do 60.
Isto tako, nedavno sam imala malo zescu raspravu sa prijateljicom koja me iz sale zvala Debela. Otvoreno sam joj rekla da me to smeta, na sta se ona nasla skoro pa uvrijedjena, i pokusala meni imputirati neke komplekse.
U mom slucaju, to je vise stvar zenske tastine nego neceg drugog.
Mislim da je neprimjereno komentirati neciju kilazu, a cini mi se da vecina njih upravo tako pocinje razgovor nakon sto se nisu neko vrijeme vidjeli. "Udebljao/la si se" ili "Smrsavio/la si".
"Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."
Istina, mrzim to kad te netko nevidi neko vrime pa umjesto onoga kako si i što ima kod tebe komentira tvoj izgled i kilažu.
Iritiraju me i ljudi koji me redovito ispituju koliko imam kila ili ono tipa nemoj više mršati i jesi ti to dobila koju kilu.
Do nedugo, od kad sam se počela ostavljati cigareta, nikad nisam vodila brigu o svojoj kilaži, međutim bilo je ljudi koji su to radili umjesto mene. Znam da to nije bilo ništa zlonamjerno, ali svejedno živcira. Sada sam počela malo paziti i tu i tamo lakše večerati (jer ipak se ne želim popratnu pojavu prestanka pušenja), ali i to radim bez oprerečivanja drugih, jer koliko god mrzim komentiranje tuđe kilaže toliko mrzim i ono kad je netko sklon zapilavanju o svojim kilama, djetama itd.
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
dorina, sviđa mi se temica
meni nikada nije bila jasna jedna stvar....
vecina ljudi ce izkritizirat zensku s manjkom kila komentarima tipa: "anoreksicarka, jedes li ti išta, pogledaj se kako si strkljava"....
no ti isti rijetko ce se obratit osobi s viskom kila komentarom: "debela s, jedes ko svinja i prestani vise jesti".
zasto je to tako?!
osobno, meni je svaka normalna kritika prihvatljiva, ali masa ljudi nema mjere kada kritizira druge ljude i tada to zna biti dosta neugodno!
inace, nemam problema s kilazom i nisam sklona debljanju ali bi voljela nabacit 2 kg da popunim NEKA mjesta![]()
Remember my name..... You'll be screaming it later!!!
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Dušo gle, ti si to saznala od drugih. Jbga. Po xy put ti kažem da mi vratiš garderobu i da znaš da nema više posuđivanje
Ajd sad bok i ne spamamj mi temu![]()
stupid is as stupid does