Stranica 1 od 10 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 97

Mršava/ debela - komentari

Raspravljate o temi Mršava/ debela - komentari u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ovu temu sam namjerno stavla u ž kutak jer upravo su ž te koje su najosjetljivjie na svoju klažu. Baš ...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Mršava/ debela - komentari

Ovu temu sam namjerno stavla u ž kutak jer upravo su ž te koje su najosjetljivjie na svoju klažu.

Baš sam malo gledala teme i komentare vezane uz kilažu.

Što mislite, da li je u redu komentirati nečiju kilažu; posebno ako tu osobu ne poznate?

Dalje sam pročitala kako jedna forumašica kaže da to nije važno jer kilaža je promjenjiva.
    Zar zaista nije važno? A ukusno?

Dotična vrlo vjerojatno nije nikada imala probleme s tim, pa možda i nerazumije... ali, zanima me kako bi ste reagirali, premda "uredne" kilaže da vam netko kaže da ste debel?

Da se ja izjasnim, mene bi smetalo i ne vidim kaj se nekoga koga ne poznam ima ticati moja kilaža (u smislu da je ide komentirati).

Bujrum
    stupid is as stupid does

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Re: Mršava/ debela - komentari

Ne, bez obzira bila osoba mršava ili debela mislim da nije ni ukusno ni pristojno komentirati nečije kile.. niti to ikad radim, osim u slučaju kad s prijteljicama komentiram neku slavnu glumicu ili slično, ali to je druga stvar.

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Ako nekome misliš dobro i pozitivno misliš, onda je svaki komentar dobrodošao, pa čak i ako kažeš da je predebel. No, ako se komentar daje iz obijesti ili da namjerno provociraš onda ga se ne smije shvaćati ozbiljno i osobno.

Budala ima svuda.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Regularni forumas Avatar od korisnika Galadriel
    Datum registracije
    13-09-08
    Starost
    37
    Poruka
    375
    Liked
    1 times

Pod utjecajem medija i trendova koji namecu apsolutnu mrsavost, velika vecina ljudi je postala vrlo opterecena svojim vanjskim izgledom, pa tako i kilazom. Naravno, zene pogotovo. Ja osobno nisam nikad imala problema sa nekim vecim viskom kilograma, i mislim da izgledam normalno, bez obzira sto se ne uklapam u nametnute standarde. Ne pada mi na pamet da se izgladnjujem da bi dovela bokove do 90 a struk do 60.
    Isto tako, nedavno sam imala malo zescu raspravu sa prijateljicom koja me iz sale zvala Debela. Otvoreno sam joj rekla da me to smeta, na sta se ona nasla skoro pa uvrijedjena, i pokusala meni imputirati neke komplekse.
    U mom slucaju, to je vise stvar zenske tastine nego neceg drugog.
    Mislim da je neprimjereno komentirati neciju kilazu, a cini mi se da vecina njih upravo tako pocinje razgovor nakon sto se nisu neko vrijeme vidjeli. "Udebljao/la si se" ili "Smrsavio/la si".
    "Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Citat Pravi autor: Galadriel Pogledaj Poruke
    Mislim da je neprimjereno komentirati neciju kilazu, a cini mi se da vecina njih upravo tako pocinje razgovor nakon sto se nisu neko vrijeme vidjeli. "Udebljao/la si se" ili "Smrsavio/la si".
    Istina, mrzim to kad te netko nevidi neko vrime pa umjesto onoga kako si i što ima kod tebe komentira tvoj izgled i kilažu.
    Iritiraju me i ljudi koji me redovito ispituju koliko imam kila ili ono tipa nemoj više mršati i jesi ti to dobila koju kilu.

Do nedugo, od kad sam se počela ostavljati cigareta, nikad nisam vodila brigu o svojoj kilaži, međutim bilo je ljudi koji su to radili umjesto mene. Znam da to nije bilo ništa zlonamjerno, ali svejedno živcira. Sada sam počela malo paziti i tu i tamo lakše večerati (jer ipak se ne želim popratnu pojavu prestanka pušenja), ali i to radim bez oprerečivanja drugih, jer koliko god mrzim komentiranje tuđe kilaže toliko mrzim i ono kad je netko sklon zapilavanju o svojim kilama, djetama itd.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

prof. Foruma Avatar od korisnika danza
    Datum registracije
    16-09-08
    Starost
    28
    Poruka
    1,159
    Liked
    1 times

dorina, sviđa mi se temica

meni nikada nije bila jasna jedna stvar....
    vecina ljudi ce izkritizirat zensku s manjkom kila komentarima tipa: "anoreksicarka, jedes li ti išta, pogledaj se kako si strkljava"....
    no ti isti rijetko ce se obratit osobi s viskom kila komentarom: "debela s, jedes ko svinja i prestani vise jesti".
    zasto je to tako?!

osobno, meni je svaka normalna kritika prihvatljiva, ali masa ljudi nema mjere kada kritizira druge ljude i tada to zna biti dosta neugodno!

inace, nemam problema s kilazom i nisam sklona debljanju ali bi voljela nabacit 2 kg da popunim NEKA mjesta
    Remember my name..... You'll be screaming it later!!!

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    Ovu temu sam namjerno stavla u ž kutak jer upravo su ž te koje su najosjetljivjie na svoju klažu.

Baš sam malo gledala teme i komentare vezane uz kilažu.

Što mislite, da li je u redu komentirati nečiju kilažu; posebno ako tu osobu ne poznate?

Dalje sam pročitala kako jedna forumašica kaže da to nije važno jer kilaža je promjenjiva.
    Zar zaista nije važno? A ukusno?

Dotična vrlo vjerojatno nije nikada imala probleme s tim, pa možda i nerazumije... ali, zanima me kako bi ste reagirali, premda "uredne" kilaže da vam netko kaže da ste debel?

Da se ja izjasnim, mene bi smetalo i ne vidim kaj se nekoga koga ne poznam ima ticati moja kilaža (u smislu da je ide komentirati).

Bujrum
    Dorina mogla si nam svima uštediti trud i otvoreno reći kako misliš da sam debela
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Dušo gle, ti si to saznala od drugih. Jbga. Po xy put ti kažem da mi vratiš garderobu i da znaš da nema više posuđivanje

Ajd sad bok i ne spamamj mi temu
    stupid is as stupid does

prof. Foruma Avatar od korisnika danza
    Datum registracije
    16-09-08
    Starost
    28
    Poruka
    1,159
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Dorina mogla si nam svima uštediti trud i otvoreno reći kako misliš da sam debela
    na jeziku mozda... tjelesno NE
    Remember my name..... You'll be screaming it later!!!

Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Citat Pravi autor: danza Pogledaj Poruke
    na jeziku mozda... tjelesno NE