| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muškarci koji su vrijedni truda??? u Društvo forumu; Muškarci koji su vrijedni truda najčešće su onaj prototip 'retroseksualca'. Pritom se misli na one koji su sposobni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Muškarci koji su vrijedni truda??? Muškarci koji su vrijedni truda najčešće su onaj prototip 'retroseksualca'. Pritom se misli na one koji su sposobni uzeti i dati, one koji drže do određenih manira naizgled bezazlenih ali zapravo jako važnih poput plaćanja računa u restoranu, držanja vrata ili kaputa, muškarce koji će stati na vanjsku stranu pločnika ili posuditi ženi svoju jaknu ukoliko je vani hladno. Muškarci oko kojih se ne treba truditi najčešće su oni koji: Majci prepuštaju sve odluke: od kupovine donjeg rublja do pranja rublja ali i izbora namještaja u stanu . Moda i zdravlje Muškarci koji su vrijedni truda moraju moći "uzeti". Ne treba se nikada truditi oko škrtog muškarca. Ako je nezaposlen razumljivo je da nećete očekivati brda i doline te da ćete kupiti bocu vina u trgovini i popiti je zagrljeni na kuču. Međutim ukoliko ima novaca ali svejedno inzistira na djeljenju troškova – zaboravite škrticu. Text je prenesen iz večernjeg, ali se slažem s većinom hipoteza. http://www.vecernji-list.hr/freetime...wPhotoSerie.do |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Purger | Re: Muškarci koji su vrijedni truda??? Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci koji su vrijedni truda??? a zasto bi se trudili mi oko cura?? nek se jednom malo cura trudi oko nas!!:čekić od tog truda nece ostat trudna ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Muškarci koji su vrijedni truda??? Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci koji su vrijedni truda??? Ma oko žena se ne isplati trudit. Nema smisla. Koliko god se ti trudio, uvijek će te zajebat. Samo se treba stavit na raspolaganje. Ako su zainteresirane, doći će same. Ako nisu, nema tog truda koji ti možeš uložit, a koji će ti se na kraju isplatit.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, mus karci, truda, vrijedni |
« Varate li MUŽA?!
|
frizura? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Klasifikacija Žena | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:21 |
| Skola tambure | gudo16 | Glazba | 4 | 23-01-06 10:02 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 18:27 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.

Bolje da se oni trude oko cure nego cura oko njih