| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muškarci ne stare, oni dozrijevaju u Društvo forumu; Ja neću nikada do kraja odrasti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci ne stare, oni dozrijevaju Kada je netko dobar, dobar je ma kako star bio ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 01-03-08 u 21:17. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci ne stare, oni dozrijevaju Da, muskarci ne stare- oni dozrijevaju(nesvrseno vrijeme , samo sto u pravilu ne dozriju...Ali je meni to tako sarmantno... Upravo jednog ''nedozrelog'' 30-godisnjaka imam na sms-u, pozdrav mu saljem ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Muškarci ne stare, oni dozrijevaju Citat:
![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.

, samo sto u pravilu ne dozriju...

- hm hm...