| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 muški trebaju kuhati,spremati....a žene trebaju imati vlast Ja sam apsolutno za Ne kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Ja sam apsolutno za ![]() Ne kaže se bezveze da žena drži 3 ćoška kuće, a muškarac 1 ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 662
![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Evo jedna zanimljiva knjiga o muskim i zenskim potrebama. 4shared.com - document sharing - download Dr. Chevalier - Kako osvojiti zenu.pdf |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Citat:
![]() edit: spojite mi postove ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Citat:
Al ni to sastrane mu bas vise ne ide jer mu se škemba od maminih, pardon zeninih kolaca vec dosta povecala, a i izgleda pomalo depresivno i jadno, ustvari i je... Eto to ti je zivot prosjecnog primitivnog macho balkanikusa. Vise ni ne zasluzuje. EDIT; Sta se tice teme, naravno da sam za ravnopravnost u poslovima u kuci i izvan nje.... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. Zadnji Uredio eva : 05-06-08 u 00:59. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Teoretski lijepo zvuči ali praktično nema šanse..... Sada ti misliš zašto.... ![]() Praktično je nemoguće podijeliti strogo što će tko raditi u kući..... Možda baš posao muškarca bude takav da će izbivati 18 - 20 sati od kuće pa će žena morati (htjela to ili ne) voditi sve kućanske poslove ili bude obratno pa vođenje kuće padne muškarcu na leđa...... Ima tu sada mali milijun kombinacija koja dokazuje da je ovakva vrsta ravnopravnosti lažna....... Muškarac i žena zajedno su da se nadopunjuju međusobno i budu potpora jedno drugom..... Zato i stoji teza da je iza svakog uspješnog muškarca dobra žena i iza svake uspješne žene dobar muškarac..... Jer nije ravnopravnost ako ja preko kurca očistim kuhinju nego je ravnopravnost ako ja poštujem i cijenim tvoj trud kojeg si uložila kako bi ta ista kuhinja bila čista.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:57.

Al ni to sastrane mu bas vise ne ide jer mu se škemba od maminih, pardon zeninih kolaca vec dosta povecala, a i izgleda pomalo depresivno i jadno, ustvari i je...