| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 kad bi muškarca npr ostavljale da nam kuha,pere ,pegla...,a kad bi mi npr ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti ne znam baš za pola pola. jedan dan sam ja i vlast i domaćinstvo, drugi samo vlast, a treći ni jedno ni drugo, a četvrti domaćinstvo. hoću reći, zgrabi ko šta stigne. nema nekih podjela ja ovo ti ono. ko prvi šta dohvati to radi. a dogovor, ljudi moji, kuću gradi. stara narodna. (istinabog, moraš nać nekog s kim bi dogovor gradio.)
__________________ You only live twice |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti ma kakvi..ne slažem se,muško je muško ostavimo muškarcima vlast, a nama sa njima u krevetu slast jer kad se osijećaju močni duži su užici noćni a ako ih se u kuhinju stavi da se čisti,pere i kuha neka stvar će nam ostat suha, ja to nebi hvala, radje bez vlasti bome da ne bude mala bi dala, ali nema kome!
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti e sad se ja ne slažem ![]() žene trebaju imati vlast jel tako će muškima u krevetu biti veća slast, kad žena strga odjeću sa sebe muškarac će odma poželit da ju izjebe tako da p... ostati suha neće a i u kuhinji će biti više sreće! muškarac će često rasukač gladit i piccu pravit žena će lizat jaja i bit će priča "mala je dala" Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 06-06-08 u 00:05. |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti draga moja žena si pa sam na tvojoj strani ali ipak u ovoj temi ne zastrani! ako ženi damo vlast muškarac će na niske grane spast! izgubit će pojam o tome kako je biti veliko mudo, zato razmislimo i ne trčimo pred rudo. po cijele dane će prati sve od stana do svojih kola, pakako će me nakon toga kad se skinem gola izjebati do bola! mirisati će mi na domestos i varekinu sa krpom u rici podsjetit će me na vlastitu strinu, a ja ću onako napaljena sve poslat u pi*ku materinu!
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti zastati ja neću;zato tebi ovo reć ću bolje da kući pere i pegla nego da mu je druga u uredu na stol legla bolje da te podsjeti na vlastitu strinu nego da drugoj liže pičku. bolje da tebe izjebe do bola nego da mu se druga po glavi mota. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti slavljen bio govornik ocu rec govornica (ROBIN) ![]() neukrotiva je mudra(ipak nedovoljno), al je jos mlada i naivna... nhf ako si za takvu podjelu svega bi li ti svom muzu pomogla cipat drva ili sl poslove, ili bi se tu gradila uz... to je muski posa i sl. ja san za pomoc, al ne triba uvik ispadne to lose na kraju, viruj mijednom papi nikad vise papi... papi aka mali papucar ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 06-06-08 u 00:24. |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti to što će ti ostati doma nije garancija da neće doći do bračnog sloma jer jebati drugu umije još bolje dok mu žene vlasti kroje a dok ti karijeru ganjaš čitavog dana druga će se uupoznati sa čarima tvoga stana i u njegovim gacama stanja!
| | |
| | #30 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Mene ova tema malo buni.... Jel ovdi rijec o potpunom preuzimanju vlasti i da muske zatvorimo u kucu ili da podilimo sve pola -pola? A vas dvi gori, niste normalne, umrla sam od smija... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:51.

.. znala sam ja,znala.vi bi bili goli kuhari koji redovito peglaju 

ispadne to lose na kraju, viruj mi