| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti u Društvo forumu; eo na kraj intervjua je vic koi sve govori oko ove teme... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Banned | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti ![]() znam da garancije za ništa nema muškima je varanje glavna shema druga može upoznat čari moga stana al ne i njegovih gaća u gaćama je piton mali i ne vjerujem da to nju pali a ni tehnika mu nije jača strana zato sam mu i kuhinjske poslove dala edit:eva tu se radi o ravnopravnosti da ženama treba dati malo vlasti a muškima da peru peglaju.... Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 06-06-08 u 00:31. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti ![]() onda to više nije tvoj alfa mužjak do bola nego domaćica ,bijeda gola. a ako malu mangu ima da mu se dok hoda u gaćama ne klima da sam pala na spiku ima vatre al ne i dima ne može ni ta kuća koju čisti takav da mi štima. jel moja stara sa malom mangom ne idem ni dvadeset metara od oltara pošto je poanta svakog braka poštena kara a ako će ju imat,neka me i vara! samo kuhinju pusti meni da se zna šta je čije a dok perem suđe odozada mi slobodno pokaži što ti se u gacama krije!
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti koje rimesto sad... mozda mi je mal, al mi je tanak ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Jebemu, net mi je veceras spor, pa sam po ure cekala da ucita cili filmich, kad ono vic koji sam vec cula... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti sahataba olfa pojebo pola grada a kaže nam tu u četiri oka da mu mali nije veći od prosječnog mravljeg skoka kaže tanak i mali pa prijatelju imaš pravo da te se žali nismo ovdje da bi ti srali ti si rođen da radiš,pereš i da nas se odpali!
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti i sve to zbog hrane... ne das joj isti i vidi kako se ponasa ![]() buci, ajde sad cemo nesto skemijat za tbe ![]() sto se moze kad neman cim moran bar skuhat znat ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti znaci pisi kuci propalo ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.