| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti u Društvo forumu; pisat ćeš ti po kući da ako nastaviš tako neće ti ni jedna papuča bit do koljena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti je ofskroz ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Citat:
al naravno da nije bilo nikakvog odgovora kad se o podjeli takvih poslova radi - zene se bas i ne trgaju za tim ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Citat:
![]() ![]()
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti kosit travu znam. a za postavljanje laminata uzmem nekog tko to zna raditi. sve je u domeni podjele. po cement odem s autom, ako mi treba par vreća. naravno, poslove koji nadmašuju moje fizičke mogućnosti ne obavljam, tipa lopatarenje. ne da ne bih neg nemam snage. dakle ja ovo ti ono što se tiče poslova kod mene ne pali. radi tko šta stigne i može. tako je bilo, tako je sad, a bome će tako i biti.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti s tim se slazem, al ono 99% ovih "feministkinja" ce se od vecine takvih poslova ograditi... uz izliku to je muski posa... i di je onda tu ravnopravnost?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti pa nema je. meni osobno odgovara način kako je kod mene u kući organizirano. kad dođem kući s posla kasnije od njega očekujem skuhanu večeru, a i obrnuto vrijedi. ne znam kako bih da dođem doma njega zateknem pred teveom i još mu idem sendvič praviti jer sam eto ne zna ni iz frižidera uzet salamu. a ima takvih primjera. kod mene je to no go.
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

ispadne to lose na kraju, viruj mi
kad se o podjeli takvih poslova radi - zene se bas i ne trgaju za tim