Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti u Društvo forumu; pisat ćeš ti po kući da ako nastaviš tako neće ti ni jedna papuča bit do koljena...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-08, 02:05   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi
Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti

pisat ćeš ti po kući da ako nastaviš tako
neće ti ni jedna papuča bit do koljena
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 02:17   #42 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

je ofskroz

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 13:05   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 15:24   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
neukrotiva je mudra(ipak nedovoljno), al je jos mlada i naivna... nhf
ako si za takvu podjelu svega bi li ti svom muzu pomogla cipat drva ili sl poslove, ili bi se tu gradila uz... to je muski posa i sl.
ja san za pomoc, al ne triba uvik ispadne to lose na kraju, viruj mi
jednom papi nikad vise papi...
papi aka mali papucar
bas sam i ja to pitala na jednoj slicnoj temi vezanoj uz podjelu poslova.. jel se pod tim podrazumijevaju i okokucni poslovi? zidanje, postavljanje prozora/parketa/laminata, krecenje, kosenje trave, ostali sitni popravci?

al naravno da nije bilo nikakvog odgovora kad se o podjeli takvih poslova radi - zene se bas i ne trgaju za tim

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 15:26   #45 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,374
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
evo čitala nešto o ovome sad na netu i opet sam morala otvoriti temu

šta vi mislite o tome?
ja mislim da je sve rečeno u nazivu teme....
mupki trebaju kuhati,spremati....a žene trebaju imati vlast
mi trebamo sve raditi a vi ništa.... tako ce moja zena
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 15:26   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,489
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
bas sam i ja to pitala na jednoj slicnoj temi vezanoj uz podjelu poslova.. jel se pod tim podrazumijevaju i okokucni poslovi? zidanje, postavljanje prozora/parketa/laminata, krecenje, kosenje trave, ostali sitni popravci?

al naravno da nije bilo nikakvog odgovora kad se o podjeli takvih poslova radi - zene se bas i ne trgaju za tim
Eto, ako hoćete ravnopravnost, onda marš na zidariju nosit vreće sa cementom.....

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 16:23   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 646
F4Z3R_031 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
evo čitala nešto o ovome sad na netu i opet sam morala otvoriti temu

šta vi mislite o tome?
ja mislim da je sve rečeno u nazivu teme....
mupki trebaju kuhati,spremati....a žene trebaju imati vlast
obrni to pa cu se sloziti s tom izjavom
F4Z3R_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 16:28   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,402
Moneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auru

kosit travu znam. a za postavljanje laminata uzmem nekog tko to zna raditi. sve je u domeni podjele.
po cement odem s autom, ako mi treba par vreća.
naravno, poslove koji nadmašuju moje fizičke mogućnosti ne obavljam, tipa lopatarenje. ne da ne bih neg nemam snage. dakle ja ovo ti ono što se tiče poslova kod mene ne pali. radi tko šta stigne i može.
tako je bilo, tako je sad, a bome će tako i biti.
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 16:32   #49 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

s tim se slazem, al ono 99% ovih "feministkinja" ce se od vecine takvih poslova ograditi... uz izliku to je muski posa... i di je onda tu ravnopravnost?

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 16:38   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,402
Moneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auru

pa nema je. meni osobno odgovara način kako je kod mene u kući organizirano. kad dođem kući s posla kasnije od njega očekujem skuhanu večeru, a i obrnuto vrijedi. ne znam kako bih da dođem doma njega zateknem pred teveom i još mu idem sendvič praviti jer sam eto ne zna ni iz frižidera uzet salamu. a ima takvih primjera. kod mene je to no go.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114