| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti u Društvo forumu; slazem se, al sad pretjeravat u toj "ravnopravnosti" ipak nije ok... naravno da triba izac ususret, al opet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti slazem se, al sad pretjeravat u toj "ravnopravnosti" ipak nije ok... naravno da triba izac ususret, al opet ne previse...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti a kako ćeš pretjerati haha ![]() ljudi moji zajednički život nosi svoje obaveze, a opet velim nek se svak organizira kako mu paše. ja ne tjeram ravnopravnost iz principa neg se tako nametnulo. jedna osoba ne stiže sve sama, pa što joj druga ne bi pripomogla ako može?
__________________ You only live twice |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti ima tema o tome, i zene su priznale da to ne bi funkcioniralo. neukrotiva procitaj gori ili stranicu prije moj post pa mi odgovori pls.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.