| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muške frizure - žensko gledište u Društvo forumu; Kakve frizure volite na muškima, drage naše dame? Volite li gel-frizuru? Ili pak neke šizoidne techno-freak š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muške frizure - žensko gledište Kakve frizure volite na muškima, drage naše dame? Volite li gel-frizuru? Ili pak neke šizoidne techno-freak šiljke u kosi? Možda preferirate irokezu? Ili pak dugu kosu vezanu u rep? Ima li neka od vas koja voli ćelave/proćelave/obrijane na nulu? Možda vam je najprivlačnija malo duža kosa (tzv. gljiva-frizura) i njezine izvedenice? Ili pak postoji neka od vas koja voli one tzv. štreberske frizure? Da nije možda vaš ideal muške frizure ono što je nosio Elvis Presley? Da vas čujem... Poželjno je da stavite i slije onih muških frizura kakve se Vama, cijenjena ženska čeljadi, najviše sviđaju... Hvala na suradnji...
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Pa najviše volim vidjeti skroz kratku kosu na dečku, onako malo na vrhu da strši, iako sve ovisi kako mu što stoji, slatka mi je i malo duža kosica, svezana u rep. Ne volim vidjeti one emo frizure i šiške na dečku... niti previše gela, oni šiljci i slično. E, da... ne volim baš ćelave ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 07-01-08 u 18:35. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Citat:
ili zbrijan onak na mm, 2 - 3 mm, ili onako slatka uredno - neuredna, dobrica frizura. nevolim neke izvedenice na kosi, tipa šiljci, gelovi, pramenovi etc.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište ovisi šta kome stoji......dugu kosu jedino ne preferiram..al ono baš dugu......meni najdraže su ili skroz kratko,ili onako kao neuredna,dječačka frizurica..... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište decke s dugom kosom....ali i neke s kratkom al samo neke
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Samo i isključivo kratka kosa. Što kraća to bolja, ali ćelavo nikako. Ćelavo mi je baca ili na svodnika ili na leukemiju.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:27.