| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muške frizure - žensko gledište u Društvo forumu; ja trenutno imam plave pramenove(irokezica),al neznam ne svidja mi se sad nešt previše da bi nosio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Muške frizure - žensko gledište ja trenutno imam plave pramenove(irokezica),al neznam ne svidja mi se sad nešt previše da bi nosio to sad stalno,a i stari sere šta si se tako ošišao ko luđak/drogeraš izgledaš sad tako da se za par dana idem ošišat i vratit se na svoju prirodnu CRNU boju kose ![]()
__________________ |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Citat:
.. stari ti reko da izgledaš ko drogeraš/luđak... jooooj ..eto udovolji čovjeku i vrati se na crnu boju, vjerojatno će onda padat sami komplimenti...
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... | |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Muške frizure - žensko gledište Citat:
pa onda ona meni počela kvocat si ti normalan odi se ošišaj/makni to ludilo s glave al na kraju su se smirili ![]() vidjet ćemo što se tiče komplimenata ![]()
__________________ | |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Citat:
jadan ti... starci te samo bediraju, ali vjerujem da tebi to uđe na jedno uho, a izađe na drugo.. ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:30.

tako da se za par dana idem ošišat i vratit se na svoju prirodnu CRNU boju kose 

.. stari ti reko da izgledaš ko drogeraš/luđak... jooooj
al na kraju su se smirili 
vidjet ćemo što se tiče komplimenata