| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muške frizure - žensko gledište u Društvo forumu; Ne znam, meni to sve ovisi kako kome stoji. Recimo samo da nisam baš fan neke duge kose. Ostalo sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Muške frizure - žensko gledište najbolja kratka frizura "na cetku" bez gela, flafi flafi flafi.. ko plishana igracka ![]() oke mi je i malo nagelirana kosa, al nista previse... irokeza mi je oke ako decku dobro stoji i ako ima takav stil, a duga kosa mi super izgleda ako nije masna, cupava i ostecena i ne volim celavce niti neke lude frizure ![]()
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Sve volim - ćelavo, kratko, vrlo kratko, poduže, dugo, veoma dugo, kovrčavo, ravno, neravno, oštro, mekano, irokeza, poluirokeza... Ma sve. Glavno da je čisto... Ali ono što ne mogu vidjeti su frizure "zameo ga vjetar", kada mi frajer izgleda kao kakav kvazi surfer iz nekog propalog boy benda. I ne volim kada se dečki dižu u šest da bi na glavu stavili tonu gela - općenito bez gela volim. Da mi, kada rukom prođem kroz kosu, nigdje ne zapinje. I emo frizurice... ![]() Trenutačno ( ) vmi se sviđa nekakva poluirokezica- na sredini poduže, sa strane kraće, polukovrčava, mekana i raščupana . |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište evo meni su ove varijente nekako najdraže, al istina je da prema svakom obliku lica stoji drugačija frizura..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Bitno mi je da je kratka, a dugu volim samo ako tip ima dredove i da mu bas ono stoje, al to je rijetkost.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:26.

bez gela, flafi flafi flafi.. ko plishana igracka 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

.