| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muške frizure - žensko gledište u Društvo forumu; omg...nula se meni baš rijetko na kojem tipu svidi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Muške frizure - žensko gledište ja sam uvijek imao kratku frizuru pa sam furao "ježa" ili neuredno-nepočešljanu. No, uvijek sam htio imati dužu kosu ali kako je gusta i brzo raste bilo je pitanje kako će ispasti. No, jednom sam se odlučio i na taj korak i na kraju sam je imao malo preko ramena, a kako je rasla tako se lagano kovrčala i na kraju sam imao nešto vrlo slično Anakinu Skywalkeru (a da budem iskren na to sam i ciljao )![]() meni je bio gušt to nositi, no "mišljenja publike" su bila različita. Frendice su mi rekle da im je super, sestra kritizirala, frendovi govorili da se ošišam... ![]() na kraju bio sam prisiljen to ošišati i skratiti zbog zdravstvenih razloga, (prije 2 godine) i sad opet imam kratku freestyle... |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Citat:
![]() kad mi je specijalist reka da će mi to 30. opast kosa od gela, nisan se gelu više nikad ni približija ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške frizure - žensko gledište Citat:
![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:38.

)