| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muške tajne u Društvo forumu; Vidjeh jednu zanimljivu statistiku. Koliko je vjerojatno da muškarac... ... mrzi kondome: 34% misli da su kočnica užika ... je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muške tajne Vidjeh jednu zanimljivu statistiku. Koliko je vjerojatno da muškarac... ... mrzi kondome: 34% misli da su kočnica užika ... je macho muškarac: I ako nije, postavit će se tako njih 75 % ... ne želi ništa znati o meni: Samo ih 2% ne zna ime ženske s kojom su se nekada posexali. ... ima mali penis: svaki peti ![]() ... kod sexa uvlači trbuh: 36% muškaraca smatra sebe predebelim (a samo 11% je bilo na dijeti) ... će na drugom spoju nosti istu košulju: 1% (svaka čast!!) ... radije bi bio solo: 14 % (ah, 86 % radije se odlučuje na dugu vezu) ... zanima se za brza auta: svaki treći. ... smatra sebe jako zgodnim: 86 % misli da je atraktivno. ... ide kurvi: 0,8 % (pohvalno!) ... nosi Hugo Boss: 60 % ih ima barem jednu stvar od Hugo Bossa (ili parfem) Kiki ti si sigurno u ovih 60 %!! ...zna kuhati: 55 % Opa!!! ... pri ljubljenu ima okus pive: 69 % ...pobjegne nakon sexa: 6 % ih se jednostavno pokupe, a 26 % zaspe. ...vara: 49 % je nekada prevarilo svoju partnericu. (Ali bez brige, žene su u toj statistici još gore) ...sačuvati tajnu: 60 % (bolje imati prijatelja kojem se povjeravaš nego priajteljicu) Šta mislite koliko ima istine u ovome? Imate li vi drugačije iskustvo?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Muške tajne Vjerovatno ima ![]() A mogla si i za žene staviti da vidimo kakve ste vi statistički ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 222
![]() | Re: Muške tajne zanimljivo.... ima istine u nekim stavrima hehe....
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške tajne Kao što je poznato ja mrzim okus pive. U biti ja mrzim pivu. Cina znam razapni me, ali je to tako. Može on biti super tehničar s jezikom ali ako osjetim okus pive sve pada u vodu.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus ke, tajne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:07.