| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muski biseri u Društvo forumu; ne znam dali postoji tema, al mislim da ne , ako da, onda ... ajmo skupljati bisere suprotnog spola . Jednom kad sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Muski biseri ne znam dali postoji tema, al mislim da ne , ako da, onda ... ajmo skupljati bisere suprotnog spola .Jednom kad sam se vracala iz HR za D stajala sam dugo u koloni kod Sv. Roka. Otvorila sam prozor, zapalila jednu i vidim da je do mene u autu neki onak smisni tip koji mi se počeo cilo vrime smiješkati i namigivati. Kad ono otvori on prozor i kaze mi:" Ej mala , jel i ti stojis u koloni?" ![]() Jednom mi jedan prijatelj vidio jednu onako dobro sisatu curu i pocastio je s pićom. I kaže joj :" Imaš lipe okuke po tijelu, a ja bez kočnica". A tipična muška izjava koja se da čuti ćešće puta od muškog spola, "Samo da znaš - meni se takve stvari inače ne događaju." ![]() ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski biseri Ja tek sad ovo vidim, super tema Samo mi nije jasno zašto nema odaziva Ne mogu se sad sjetit nekog dobrog (ipak je kasno ) , ali sigurno da ih je bilo...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski biseri Ma nemoj ![]() Ma znam ih toliko samo se ne mogu sjetit baš kad treba hahahha Evo jedan iako nije neki, ali je meni bilo smiješno... Zezala ja jednog prijatelja na skajpu, i kako mi je prijateljica bila slala slike pedera (registrirala se na njihov forum) pa smo se smijale ko dvije luđakinje Na jednoj slici bila neka dvojica zagrljena i našminkana im usta (slika je bila komedija) i ja njemu kopiram link za sliku, i on se počeo smijat, a kako je meni bilo dosadno htjela sam se malo zezat pa sam mu rekla: "Pa šta se smiješ to su mi prijatelji, imaj malo poštovanja prema njima " On se uozbiljio kad sam to rekla i uplašio se, pa kao "ma ne smijem se, simpatični su" ahahahahhahahaah A i povjerovao mi je toliko puta svakakve bedastoće koje sam izmislila da ga zezam ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Muski biseri Ah, ok, onda odvaim moj biser... Dok smo kao maturanti išli u krčmu naručili smo svaki gemišta, i kako izgledam ko maloljetnik me konobarica pita "Koliko imaš?" i ja ko iz topa izvalim 20. Pita me "jesi siguran?", a ja idem gledat u novčanik i rečem "siguran sam, imam dosta za gemišt" ![]() Poslije mi je tek sinulo da me pita za godine a ne za pare ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
![]() |
| Tagovi: muski biseri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:53.

, ako da, onda ...
.

Samo mi nije jasno zašto nema odaziva

" 

a da možda nisi pomislio da te pita za dužinu?!