| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muski biseri u Društvo forumu; tko pita, ne skita... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Muski biseri tko pita, ne skita ![]() ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #12 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski biseri Usmena predaja se ionako više vrednuje od pismene. To bar oni misle. ![]()
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Muski biseri zločesta sam po celom telu hammer...ali istinito ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-02-08 Godina: 24
Poruka: 9
![]() | Re: Muski biseri Evo jedan koji mi je bio simpatičan - lika znam površno i prije par dana dok smo nešto pričali , on je prekinuo razgovor i rekao: ma da te konačno pitam - imaš li ti dečka. Nakon što sam klimnula glavom - pogledao me, onako slatko se nasmijao i rekao: a bili onda još jednoga... i sve to je napravio s nekim stilom... ispalo je baš simpatično.
__________________ Predugo je u ženi bio skriven rob i tiranin - zato žena još nije sposobna za prijateljstvo; ona poznaje samo ljubav. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Muski biseri Konobarice su one koje su se ponajviše od svih ljudi naslušali loših, dobrih , glupih i bezobraznih uleta, od svih ostalih ljudi!!! Šta nije da mama radi na takvom mjestu?
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: muski biseri |
« dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba
|
Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.

hammer