| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muški manekeni... u Društvo forumu; Evo naletih na jednu stranicu top 50 muških manekana... MODELS.com's "Top 50 Male Models" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muški manekeni... Evo naletih na jednu stranicu top 50 muških manekana... MODELS.com's "Top 50 Male Models" Intro Moj favorit...ne smijem gledati... Sve me strah... (da, crn je i da sviđa mi se) ![]() Baš me zanima koji se vama sviđa?! (i dečki išššš sa ovog topica) Zadnji Uredio teica : 07-01-07 u 13:29. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Muški manekeni... Citat:
Mogu već i sama reći što mislim o tim manekenima....mogu oni ispasti na nekoj slici lijepo, ali kad ih vidi čovjek na TV-u, meni nema tog koji nije pederkast! Jednostavno su mi puno draži sportaši ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: manekeni, mus ki |
« "Plodne" striptizete zarađuju više
|
Christian Dior Fashion show @ Paris Fashion Week (july 5, 49 HQ) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

Mogu već i sama reći što mislim o tim manekenima....mogu oni ispasti na nekoj slici lijepo, ali kad ih vidi čovjek na TV-u, meni nema tog koji nije pederkast!
Jednostavno su mi puno draži sportaši