| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Muški manekeni... u Društvo forumu; eeee... cure, cure... ne mogu vjerovat kako loš ukus imate... Pa neš' ti ovih tipova... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muški manekeni... eeee... cure, cure... ne mogu vjerovat kako loš ukus imate... Pa neš' ti ovih tipova ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muški manekeni... Ma baš je seksi i kako pozira i sve ali meni je ipak najdraži onaj bezimeni što šalje pusu ![]() damfisk nemaš pojma, pa ped.. manekeni su najbolji ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muški manekeni... aj ti lipo moderatorice... znaš di!!!
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muški manekeni... ma neće tebe niko dirati dragi (ovo shvati metaforično ) Damfisk...e šta ste to gledale??? ja sinoć neka dva što su htjeli biti Brad Pitt pa su si milijon i jednu operaciju napravili... na žalost ni tada nisu izgledali dobro...
__________________ 0-2 |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Muški manekeni... Ma joj šuti Ja se zajebavala pa se ulogirala na neki srbski gay forum da mogu gledati slike A da vidiš slika Mislim, da se razumijemo, nemam ništa protiv homoseksualaca, ali neki koji su na tom forumu izgledaju debilno da je to teško za povjerovati ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muški manekeni... nisan ljubomoran... nego si me uvrstila u isti kontekst sa pederima a to nije bilo lijepo od tebe, velepoštovana i visokocijenjena moderatorice
| | |
![]() |
| Tagovi: manekeni, mus ki |
« "Plodne" striptizete zarađuju više
|
Christian Dior Fashion show @ Paris Fashion Week (july 5, 49 HQ) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.

ali meni je ipak najdraži onaj bezimeni što šalje pusu 

Da nismo i njegovu sliku neku večer vidjele