| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; No comment... Sve me više iznenađujete...a što se tiče manekenke briga me što ima među nogama.Ali vrijeđati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: muski mozak No comment... ![]() Sve me više iznenađujete...a što se tiče manekenke briga me što ima među nogama.Ali vrijeđati muškarce a muškarac si ...nevjerojatno.Svoje frustracije i probleme rješavajte negdje dalje a ne na forumu.Olajavati nekoga nije rješenje.Majko mila tko je moderator ovdje? Ključaj ovo što prije.Tema se pretvorila u frustrirane babe,pede..,osobe koje pišu samo o sebi.I dobro je misic odmah na početku napisala da ne razumije temu.Ima li još tko među vama da se predstavlja drukčije... Zadnji Uredio Giant : 30-07-07 u 21:38. |
| | |
| | #93 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Giant, koji je tebi???ako ti se ne sviđa tema, šeći dalje, uostalom ja svoje probleme i rješavama razgovorom, kako sa svojim dečkom, tako i jadanjem ovdje na forumu, a ak ti to smeta-tvoj problem, nemoj okolo vrijeđati!!
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Curke, ja vas volim kakve god da ste. Sam da znate. Da vas nema kakav bi to svijet bio? Čije dojke bi ja gledao? FBS-ove mozda? ![]() Još jednom napominjem: I love you girls!! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Ma Carice niš ne brini, i niš se ne živciraj... Super je ovo tema- svojoj curi ću odmah dati link na nju, kad joj dođe da grinta da podijeli frustracije s vama, a ne da meni priča o tome (a tu će ju bar netko i slušati )... ![]() P.S. Samo da ne ispadne da vam nitko nije skrenuo pažnju na to- baš bi me zanimale vaše reakcije da je ovakva tema o ženskom mozgu pokrenuta u muškom kutku... Uopće ne bi bilo da smo šovinisti, neandretalci, ženomrsci, itd, itd. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Joj, pa to ti je fora u tim godinama. Sve su ženske babe, šutile one ili pričale ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mozak, muski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

)...