Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; No comment... Sve me više iznenađujete...a što se tiče manekenke briga me što ima među nogama.Ali vrijeđati ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-07-07, 21:29   #91 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase
Re: muski mozak

No comment...
Sve me više iznenađujete...a što se tiče manekenke briga me što ima među nogama.Ali vrijeđati muškarce a muškarac si ...nevjerojatno.Svoje frustracije i probleme rješavajte negdje dalje a ne na forumu.Olajavati nekoga nije rješenje.Majko mila tko je moderator ovdje? Ključaj ovo što prije.Tema se pretvorila u frustrirane babe,pede..,osobe koje pišu samo o sebi.I dobro je misic odmah na početku napisala da ne razumije temu.Ima li još tko među vama da se predstavlja drukčije...

Zadnji Uredio Giant : 30-07-07 u 21:38.
Giant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 21:30   #92 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

istina sto si gori prema nama mi ga jos vise zelimo,,,zasto je to tako,,bo
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 13:37   #93 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,601
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Giant, koji je tebi???ako ti se ne sviđa tema, šeći dalje, uostalom ja svoje probleme i rješavama razgovorom, kako sa svojim dečkom, tako i jadanjem ovdje na forumu, a ak ti to smeta-tvoj problem, nemoj okolo vrijeđati!!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 14:25   #94 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,950
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Curke, ja vas volim kakve god da ste. Sam da znate. Da vas nema kakav bi to svijet bio? Čije dojke bi ja gledao? FBS-ove mozda?
Još jednom napominjem: I love you girls!!
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 15:24   #95 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma Carice niš ne brini, i niš se ne živciraj... Super je ovo tema- svojoj curi ću odmah dati link na nju, kad joj dođe da grinta da podijeli frustracije s vama, a ne da meni priča o tome (a tu će ju bar netko i slušati )...

P.S. Samo da ne ispadne da vam nitko nije skrenuo pažnju na to- baš bi me zanimale vaše reakcije da je ovakva tema o ženskom mozgu pokrenuta u muškom kutku... Uopće ne bi bilo da smo šovinisti, neandretalci, ženomrsci, itd, itd.
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 17:49   #96 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,629
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
P.S. Samo da ne ispadne da vam nitko nije skrenuo pažnju na to- baš bi me zanimale vaše reakcije da je ovakva tema o ženskom mozgu pokrenuta u muškom kutku... Uopće ne bi bilo da smo šovinisti, neandretalci, ženomrsci, itd, itd.
Yeees
TigarZG1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 17:59   #97 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,601
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ma Carice niš ne brini, i niš se ne živciraj... Super je ovo tema- svojoj curi ću odmah dati link na nju, kad joj dođe da grinta da podijeli frustracije s vama, a ne da meni priča o tome (a tu će ju bar netko i slušati )...

Wolfiću, sam da znaš skroz si u pravu, malo bi vas popljuvale, dobro, malo više, isto ko i vi nas i gotovo, ali mrzim kad mi balavci pametuju, kužiš, imala sam problem i htjela ga s nekim podijeliti jer sam ja takva, a kome smeta nek šeće, a ne da sam odmah frustrirana baba jer to nisam
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 19:25   #98 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

da ,bas carice dobro govoris,jedan maloljetnik pa vrijeda da smo sve babe
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 19:44   #99 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,370
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Joj, pa to ti je fora u tim godinama. Sve su ženske babe, šutile one ili pričale
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 21:16   #100 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Muški ŠTA????
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mozak, muski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113