| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; Razlika između muškaraca i žena: Muškarci imaju uvijek isti kurac između nogu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #123 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak a da, Gazdarice- a žene samo kad uživaju (ili si mi muški utvaramo da uživaju, i svejedno deremo po svom) ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Da sam šovinističko prase sada bi rekao da se divim načinu razmišljanja žena: šoping, razmišlanje o nečem desetom dok se vozi, sapunice, cipelice, torbice od aligatorske kože... I to što su bog zna kako programirane za glavobolju. Ali nisam ![]() |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Citat:
![]() .....a šta meni je baš super kad moj dragi bleji u tekmu i pije pivu i odgovara sa :aha....što god ga pitam JA: Jesi glup? ON: aha JA: Mogu ti uzeti 200 eura iz novčanika? ON: aha ....i ne može reći da nisam pitala.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #130 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: muski mozak Žene sapunice gledaju svakog dana a muškarci utakmicu svake subote a nekad i jednom preko tjedna.Bitna je to razlika.A dok gledaju sapunice cmizdre i ne obraćaju pozornost na nikoga oko sebe a ako netko nazove na telefon počinje vika.I najjači mi je dio kad počnu uspoređivati i prepričavati sapunice sa stvarnim životom.Da nema muškaraca život bi bio još kompliciraniji jer su žene jako debela enciklopedija. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: mozak, muski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

sta stvarno
(ili si mi muški utvaramo da uživaju, i svejedno deremo po svom)