| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; Eto mene... I vi razmišljate, haha, da kad treba reći koje su sise bolje od kojih! sad sjedim s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: muski mozak Eto mene... ![]() I vi razmišljate, haha, da kad treba reći koje su sise bolje od kojih! sad sjedim s frendom nakon što sam izgubila od njega u ribolovu (a ja kao prof ribič morala sam mu pustit ) oklada takva da ga počastim lignjama i pijemo mi pivicu i krene zajebancija... Kaže on da mu je životna želja da rastrgne curi s ogromnim sisama grudnjak-majicu i da si ih stavi na oči al da jebiga dopali su ga neki frculjki, ja si mislim ko ti kriv, i kao bio on negdje gdje je to jednoj ženskici uspio napravit i kaže njemu ona SOBA, veli on, ne, ŠANK----->moš mislit, e da su takvi muški gdje bi im kraj bio svi bi imali nekog para. Reko dal da kažem na glas il da zadržim u svojim mislima pomisao na to kako bi bilo da mi ženske tak kažemo da bi najradije rastrgale bokse i naišle na takvog frajera s dva ogromna uskršnja i stavile ih na oko, eto ti scene ![]() Al eto ti ponovno muškog nemozga, njemu je najslađe bit naravno, zapit se u ženskom društvu nego muškom, osim ako nisi drugačije predispozicije, pa nekaj iskoristit... Pa jebote, i sad vi mislite... Alaj ti teškog razmišljanja! Kad prođe tvoj dečko uz tebe ko da si avet, i kao vidio je nekog poznatog na šanku nije te vidio oprosti mucice, ma daj mucica ti zapela znaš di, mucica ti mačka... Bah... I baš kako je mamica rekla komentiraju bez beda pred tobom, pred ženskim društvom, to se usudi , ma daj, ma ne nemreš sad tu hrabrosti imati, a kad treba priznat neke stvari i tad bit faca onda niš, ja te tad pregazim, nit se ne snađeš, prožvačem svaku tvoju riječ i ispljunem ti natrag duplo, pa si ti misli onda! A da u biti, ne možeš previše, nemozak i to... ![]() Al vas volimo svejedno ![]() P.S. Ponavljam sve od prošli put muškići moji ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: muski mozak Možda se malo uspijemo ovim opravdati? Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mozak, muski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:38.

sad sjedim s frendom nakon što sam izgubila od njega u ribolovu (a ja kao prof ribič morala sam mu pustit
) oklada takva da ga počastim lignjama i pijemo mi pivicu i krene zajebancija... Kaže on da mu je životna želja da rastrgne curi s ogromnim sisama grudnjak-majicu i da si ih stavi na oči al da jebiga dopali su ga neki frculjki, ja si mislim ko ti kriv, i kao bio on negdje gdje je to jednoj ženskici uspio napravit i kaže njemu ona SOBA, veli on, ne, ŠANK----->moš mislit, e da su takvi muški gdje bi im kraj bio svi bi imali nekog para. Reko dal da kažem na glas il da zadržim u svojim mislima pomisao na to kako bi bilo da mi ženske tak kažemo da bi najradije rastrgale bokse i naišle na takvog frajera s dva ogromna uskršnja i stavile ih na oko, eto ti scene 
, ma daj, ma ne nemreš sad tu hrabrosti imati, a kad treba priznat neke stvari i tad bit faca onda niš, ja te tad pregazim, nit se ne snađeš, prožvačem svaku tvoju riječ i ispljunem ti natrag duplo, pa si ti misli onda! A da u biti, ne možeš previše, nemozak i to... 

lolzomg