| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; sve za respekt muškog mozga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: muski mozak Ma u biti trebalo bi biti respekta onoliko koliko taj frajer pokaže prema tebi... jebote ovaj jedan ni sa 25 god se ne može opametit, samo zuma okolo i njemu je sve kaj hoda na dvije noge, mlado ili staro taman za pod .... (jastuk ) Vidi kreće se to treba dobro ...... Pa mislim hello, frajeru, njemu je vjerojatno mozak veličine pimpača! ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak imaju dvije glave..tad se uključuje obavezno ova donja koja je tvrdoglavija češće ego gornja haha premda je najbolje da tvrdoglavija i ostane...
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: muski mozak Manekenka sam i ja pa što??? Imam mozak zar se ne vidi!! Ima i pametnih i glupih manekenka, pametnih i glupih žena, pametnih i glupih muških... ali stvar je u jednom...Ženski mozak je veći u drugim stvarima... u čemu mušku uopće ne razmišljaju
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Definitivno mrzim kad se njemu živo jebe kaj smo se zakačili, bar ja imam takav dojam i kaj je nekaj zgrešil, a ja plačem, divljam, vrištim i on još zaspi dok pričamo na telefon, kao da se ništa nije desilo, grrrrrr!!!! A najbolje je kad cvili da je umoran i nemre više i hoće spavat, ja odem doma, a on se vrati van i nastavi pit, prokletnik lažljivi, više nikad ne idem doma zbog njega, grrrr ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: mozak, muski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:06.

lolzomg