| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; tako je... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Eto i ja sam malo nabrijana na muškarce, fakat mi je digo tlak, najrađe bi ga zgazila ali sa osmjehom
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #53 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Ovu temu treba preimenovan u "Kutak za histerične babetine" Ili možda u "PMS kutak" ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #54 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Citat:
Citat:
A ova manekenka uopće nije žensko.Zadnji Uredio daidza : 28-07-07 u 17:37. | ||
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Nisam histerična neg ljuta, nisam babetina, neg baba, još sam premlada da budem babetina, uostalom i vi dečki imate trenutke kad bi najrađe ubili cure jer su napravile ovo ili ono, ali ne želite to priznat, a ja priznam, otišla sam doma jer je on bio umoran, a meni se uopće nije išlo doma, da bi on opet otišao pit nakon kaj sam sat vremena slušala kukanje i to nije prvi put, pa nek ide u kurac!!kužiš?
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #56 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ajme ja sam musko ,ma nisam znao ![]() Citat:
htio te se rijesit da moze na miru piti kuzis malo lose zvuci ali istina..nekad se nemogu opustit kad su zenske kraj njih![]() Zadnji Uredio daidza : 28-07-07 u 17:38. | ||
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Ma kužim ja to, ali ja ga fakat ne tlačim zbog alkohola, a i nije da smo sljepljeni, više smo odvojeni kad smo vani neg kaj smo skupa, a meni se baš ostajalo i onda me to jako spigalo i kažem, nije prvi put, plus silno kukanje kak je umoran, osjećam se ko budala ![]()
| | |
| | #58 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Citat:
Osjećaji su u pravilu točni. P.S. sorry, nisam mogao izdržat... nemoj se ljutit, nije zamišljeno kao uvreda nego samo kao šala, pošalica, zezalica, zajebancija, sprd... no hard feelings
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Budem, samo što je s njim jako teško razgovarat, opet će izmislit neku glupu ispriku od koje mi se sere, a prava je istina da me se htio riješiti, nisam glupa i to me žalosti, nitko ga ne tjera da provodi vrijeme sa mnom, ako nije htio izaći sa mnom, nije morao.... Damfisk-budala i jesam, ne ljutim se, sve ok
| | |
![]() |
| Tagovi: mozak, muski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.

ali sa osmjehom

A ova manekenka uopće nije žensko.

htio te se rijesit da moze na miru piti kuzis