Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; tako je...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-07-07, 16:57   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar
Re: muski mozak

tako je
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:04   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,225
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Eto i ja sam malo nabrijana na muškarce, fakat mi je digo tlak, najrađe bi ga zgazilaali sa osmjehom
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:08   #53 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ovu temu treba preimenovan u "Kutak za histerične babetine"

Ili možda u "PMS kutak"

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:10   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
giant od sad si na crnoj listi musko si pomiri se da imas manji mozak nego p...
I ti si muško samo ti je nickname ženskog roda.

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Ili možda u "PMS kutak"
Ma babetine teške čovječe. A ova manekenka uopće nije žensko.

Zadnji Uredio daidza : 28-07-07 u 17:37.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:31   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Nisam histerična neg ljuta, nisam babetina, neg baba, još sam premlada da budem babetina, uostalom i vi dečki imate trenutke kad bi najrađe ubili cure jer su napravile ovo ili ono, ali ne želite to priznat, a ja priznam, otišla sam doma jer je on bio umoran, a meni se uopće nije išlo doma, da bi on opet otišao pit nakon kaj sam sat vremena slušala kukanje i to nije prvi put, pa nek ide u kurac!!kužiš?
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:32   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar
Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Ili možda u "PMS kutak"
ajde da glasamo za novo ime ko je za

ajme ja sam musko ,ma nisam znao

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Nisam histerična neg ljuta, nisam babetina, neg baba, još sam premlada da budem babetina, uostalom i vi dečki imate trenutke kad bi najrađe ubili cure jer su napravile ovo ili ono, ali ne želite to priznat, a ja priznam, otišla sam doma jer je on bio umoran, a meni se uopće nije išlo doma, da bi on opet otišao pit nakon kaj sam sat vremena slušala kukanje i to nije prvi put, pa nek ide u kurac!!kužiš?
potpuno te kuzim htio te se rijesit da moze na miru piti kuzis malo lose zvuci ali istina..nekad se nemogu opustit kad su zenske kraj njih

Zadnji Uredio daidza : 28-07-07 u 17:38.
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:36   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ma kužim ja to, ali ja ga fakat ne tlačim zbog alkohola, a i nije da smo sljepljeni, više smo odvojeni kad smo vani neg kaj smo skupa, a meni se baš ostajalo i onda me to jako spigalo i kažem, nije prvi put, plus silno kukanje kak je umoran, osjećam se ko budala
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:39   #58 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Ma kužim ja to, ali ja ga fakat ne tlačim zbog alkohola, a i nije da smo sljepljeni, više smo odvojeni kad smo vani neg kaj smo skupa, a meni se baš ostajalo i onda me to jako spigalo i kažem, nije prvi put, plus silno kukanje kak je umoran, osjećam se ko budala

Osjećaji su u pravilu točni.

P.S. sorry, nisam mogao izdržat... nemoj se ljutit, nije zamišljeno kao uvreda nego samo kao šala, pošalica, zezalica, zajebancija, sprd... no hard feelings

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:42   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

reci mu to
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:46   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Budem, samo što je s njim jako teško razgovarat, opet će izmislit neku glupu ispriku od koje mi se sere, a prava je istina da me se htio riješiti, nisam glupa i to me žalosti, nitko ga ne tjera da provodi vrijeme sa mnom, ako nije htio izaći sa mnom, nije morao....
Damfisk-budala i jesam, ne ljutim se, sve ok
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mozak, muski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108