| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; [quote=carica;424479]Budem, samo što je s njim jako teško razgovarat, opet će izmislit neku glupu ispriku od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak [quote=carica;424479]Budem, samo što je s njim jako teško razgovarat, opet će izmislit neku glupu ispriku od koje mi se sere, a prava je istina da me se htio riješiti, nisam glupa i to me žalosti, nitko ga ne tjera da provodi vrijeme sa mnom, ako nije htio izaći sa mnom, nije morao.... tocno tako kako si tu napisala tako mu doslovce i reci.. ![]() |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: muski mozak [quote=manekenka;424525] Citat:
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Ja sam jedan od onih koji ne pripada tipičnim muškarcima, a nisam ni transeksualac niti transvestit... zato cure polude za druženjem samnom i stalno žele ostati frendice, a ja to ne želim. Dragi lastane, kako da riješim problem??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: muski mozak ...ma neznam....mogao bi i ja kao Roverandom priznati mali milion situacija u kojima sam ispao đubre i potvrditi sve vaše opise s kojima ste se poslužile koko bi što podrobnije objasnile glupost muškog mozga a vi ženske sve bi to dočekale sa odobravanjem jer bi s tim potvrdio i ja vašu tezu....ako moram baš priznat...evo...jesam (bio đubre) i neću opisati ni jednu situaciju jer ih je bilo dosta (zadovoljna?)....no...međutim... ...mogao bi isto tako opisati i hrpu obrnutih situacija .....koje nebi baš išle u prilog savršenstva ženskog mozga....ali....nije ta tema pa ću ostati suzdržan .... i bez obzira na sve ove vaše priće... ...vi bez nas nemožete...obožavate nas...lude ste za nama...i još...ma nema veze![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: mozak, muski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:25.

...ma nemam komentara na sve ovo što pročitah....ma zapravo imam...ali nema smisla jer....

priznat...evo...jesam (bio đubre) i neću opisati ni jednu situaciju jer ih je bilo dosta (zadovoljna?)....no...međutim...
...mogao bi isto tako opisati i hrpu obrnutih situacija
.....koje nebi