Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; modre da.. ne plave laste...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-07-07, 01:33   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,238
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar
Re: muski mozak

modre da.. ne plave laste
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 12:31   #72 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,382
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Stvarno je čudan taj muški mozak, ja svog dečka definitivno ne tjeram na gledanje romantičnih filmova (za to imam frendice) niti nekaj slično i ako mu se mlati prazna slama samo nek, ali onda nije ni trebao izaći sa mnom, a ne radit budalu od mene, samo sam to rekla....
Također sam rekla i da mi cure imamo svojih muka i grešaka, ali ja ovdje prigovaram ovoj muškoj osobini(??!) koja je jasno izražena kod velikog broja primjeraka
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 12:39   #73 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Dosta više! Stvarno ste kao neke frustrirane babe. Nemojte otvarati ovako glupe teme.Ako imate nekih problema rješite to kao ljudi a ne se skrivati na forumu i vrijeđati muški rod.
Giant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 17:23   #74 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 105
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica

muškarci su snaga,muškarci su moć,muškarci su samo za jednu noć,za jednu noć i ništa više..mi smo gadure al nas je više=)=)
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 17:38   #75 (permalink)
....

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,030
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma muškarci su ekonomski višak, neki su i veće babe od nas cura! Ali, jbg, tako je to. I da nije reprodukcije i ponekih stvarno lijepih trenutaka sa njima, onda stvarno ih nebi trebali!

Citat:
Pravi autor: Giant Pogledaj Poruke
Dosta više! Stvarno ste kao neke frustrirane babe. Nemojte otvarati ovako glupe teme.Ako imate nekih problema rješite to kao ljudi a ne se skrivati na forumu i vrijeđati muški rod.
Ti imaš 17. god.
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 17:49   #76 (permalink)
prof. Foruma

Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ma muškarci su ekonomski višak, neki su i veće babe od nas cura! Ali, jbg, tako je to. I da nije reprodukcije i ponekih stvarno lijepih trenutaka sa njima, onda stvarno ih nebi trebali!

Ti imaš 17. god.
Vrati se na temu.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 18:45   #77 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

Ti imaš 17. god.

Ma trebate vi nas i kao sponzore i kao jebace!Nije samo sex u muskoj glavi!Jos nisam sreo neku koja nevoli sex,a to nemozete bez nas!A vise se mi zrtvujemo i u sexu i u zivotu da bi vama bilo bolje,zato nije fer srati protiv nas! I najveca znanstvena postignuca postoje zahvaljujuci nama,da bi svima na ovom planetu bilo bolje,tako da se o pameti ne vrijedi svadjati,zna se tko je tu car!Sta bi i te sve sponzorusice da nema nas,ako su tako pametne nek si zarade same za zivot!A ima divnih i osjecajnih muskaraca,nisu svi isti!Sve im das i onda seru,tako je to!

I gdje je tu kompromis i razumijevanje,te zenske izmisljotine?Ne moze uvijek biti po vesemu!Pa drzite se onda toga!Puno vas volim zene,puuuusa!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 19:03   #78 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,380
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

zbilja su svinje. neki nas cak imaju i obraza i ocjenjivat i komentirat... ma daaajte. nade se neki retardirani bez zuba,sa pepeljarkama,i minskim poljem na faci od metar i 98,9 cm i 40 kila,izgleda ko skreket pa ide ocnjenjivat neku curu koja prode i zabaci komentar: ah,ne svida mi se njena frizura

ma daaaajte
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 19:08   #79 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,238
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

bas..
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 19:17   #80 (permalink)
prof. Foruma

Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
zbilja su svinje. neki nas cak imaju i obraza i ocjenjivat i komentirat... ma daaajte. nade se neki retardirani bez zuba,sa pepeljarkama,i minskim poljem na faci od metar i 98,9 cm i 40 kila,izgleda ko skreket pa ide ocnjenjivat neku curu koja prode i zabaci komentar: ah,ne svida mi se njena frizura

ma daaaajte
Kako ti piše u potpisu...i ti si od budala(s oproštenjem) pa se neću spuštati na tvoju razinu.A što se tiče manekenke još te i podržava a muško je samo me zanima koje je spolne orjentacije? A što se tiče visokih tipova to ženske vole a i ako nose naočale(neke) a to što ste vi neke isfrustrirane babe vaš problem i nemojte otvarati ovako glupu temu.Bolje da ne pišem kakav je ženski mozak...a ima cura koje su lijepe ali ne i frustrirane babetine. I onda kažu da su muškarci šovinisti...ne bi rekao.

Zadnji Uredio Giant : 30-07-07 u 19:20.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mozak, muski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112