| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi muski mozak u Društvo forumu; modre da.. ne plave laste... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Stvarno je čudan taj muški mozak, ja svog dečka definitivno ne tjeram na gledanje romantičnih filmova (za to imam frendice) niti nekaj slično i ako mu se mlati prazna slama samo nek, ali onda nije ni trebao izaći sa mnom, a ne radit budalu od mene, samo sam to rekla.... Također sam rekla i da mi cure imamo svojih muka i grešaka, ali ja ovdje prigovaram ovoj muškoj osobini(??!) koja je jasno izražena kod velikog broja primjeraka ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak Ma muškarci su ekonomski višak, neki su i veće babe od nas cura! Ali, jbg, tako je to. I da nije reprodukcije i ponekih stvarno lijepih trenutaka sa njima, onda stvarno ih nebi trebali! Citat:
![]()
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: muski mozak Citat:
Ma trebate vi nas i kao sponzore i kao jebace!Nije samo sex u muskoj glavi!Jos nisam sreo neku koja nevoli sex,a to nemozete bez nas!A vise se mi zrtvujemo i u sexu i u zivotu da bi vama bilo bolje,zato nije fer srati protiv nas! I najveca znanstvena postignuca postoje zahvaljujuci nama,da bi svima na ovom planetu bilo bolje,tako da se o pameti ne vrijedi svadjati,zna se tko je tu car!Sta bi i te sve sponzorusice da nema nas,ako su tako pametne nek si zarade same za zivot!A ima divnih i osjecajnih muskaraca,nisu svi isti!Sve im das i onda seru,tako je to! I gdje je tu kompromis i razumijevanje,te zenske izmisljotine?Ne moze uvijek biti po vesemu!Pa drzite se onda toga!Puno vas volim zene,puuuusa!![]() | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,380
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muski mozak zbilja su svinje. neki nas cak imaju i obraza i ocjenjivat i komentirat... ma daaajte. nade se neki retardirani bez zuba,sa pepeljarkama,i minskim poljem na faci od metar i 98,9 cm i 40 kila,izgleda ko skreket pa ide ocnjenjivat neku curu koja prode i zabaci komentar: ah,ne svida mi se njena frizura ma daaaajte
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: muski mozak Citat:
A što se tiče visokih tipova to ženske vole a i ako nose naočale(neke) a to što ste vi neke isfrustrirane babe vaš problem i nemojte otvarati ovako glupu temu.Bolje da ne pišem kakav je ženski mozak...a ima cura koje su lijepe ali ne i frustrirane babetine. I onda kažu da su muškarci šovinisti...ne bi rekao.Zadnji Uredio Giant : 30-07-07 u 19:20. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mozak, muski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.

Nemojte otvarati ovako glupe teme.Ako imate nekih problema rješite to kao ljudi a ne se skrivati na forumu i vrijeđati muški rod.

,velika nedaju disati

Ma trebate vi nas i kao sponzore i kao jebace!Nije samo sex u muskoj glavi!Jos nisam sreo neku koja nevoli sex,a to nemozete bez nas!A vise se mi zrtvujemo i u sexu i u zivotu da bi vama bilo bolje,zato nije fer srati protiv nas!
I najveca znanstvena postignuca postoje zahvaljujuci nama,da bi svima na ovom planetu bilo bolje,tako da se o pameti ne vrijedi svadjati,zna se tko je tu car!Sta bi i te sve sponzorusice da nema nas,ako su tako pametne nek si zarade same za zivot!A ima divnih i osjecajnih muskaraca,nisu svi isti!Sve im das i onda seru,tako je to! 
A što se tiče visokih tipova to ženske vole a i ako nose naočale(neke) a to što ste vi neke isfrustrirane babe vaš problem i nemojte otvarati ovako glupu temu.Bolje da ne pišem kakav je ženski mozak...a ima cura koje su lijepe ali ne i frustrirane babetine.
I onda kažu da su muškarci šovinisti...ne bi rekao.