| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Na koji način osvajate? u Društvo forumu; Baš me to zanima. Ja nekako uvijek budem slatka, draga, iskrena i malo povučena i zasad se to čini kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? Ja ih nemam. Ponašam se kao uvijek. Na početku sam malo sramežljiva, ali i to vremenom izgubim. Najjači je adut da si svoj. Ako mu paše-paše, ako ne- isto dobro. Ali to puno ovisi o tome kakve su ti namjere. Ako želiš vezu ili ako želiš samo nešto ovako, onda naravno da ćeš se drugačije postaviti odmah na startu. U biti nema recepta. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? Slažem se s tobom. Iako kažeš da nemaš taktiku, mislim da je svaka žena ima barem malo. Odnosno, ono što ja zovem taktikom je zapravo ono što tvoje ponašanje u tom trenutku čini različitim od tvog uobičajenog ponašanja. Ne mislim na nikakvu proračunatost. I mislim da umjerena sramežljivost strašno privlači muškarce. Naravno, ako nije namjerna i isforsirana. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? Ja već 5 godina ne osvajam jer sam u vezi, ali recimo da meni tipovi uletavaju: imaš dobar pogled......valjda misle pogled na svijet ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? Što moje ponašanje čini u datom trenutku drugačijim nego uobičajno? Jako malo (pogledaj potpis). Možda sam malo bolje volje nego uobičajno, malo "luđa" tz. spremnija na pizdarije i eto to da se sramim. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? osvajam kao Aleksandar Veliki ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? Vel'kom kiflom. Skinem gače i počnem mahat njome. Ak koju tuknem po glavi ta je moja. ups. krivi podforum ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? Ne osvajam baš. Obično osvajaju mene. Šta ću, kukavica sam. Čekam prvi znak, a poslije toga sam dosta otvorena. Da se skužit da sam zainteresirana. Ne volim te igrice kad se sto godina nešto natežemo tko će kad nazvati i sl. Oš, neš... Šta, pred tobom se "teritorij" jednostavno širi sam od sebe ![]() Zadnji Uredio vatra : 23-05-07 u 13:19. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nacin, osvajate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:53.