| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Na koji način osvajate? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan zalutao si u ženski kutak jebiga, slijepi putnik u zenskom kutku!! Oggy, jel istina da Honde ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? jebiga, slijepi putnik u zenskom kutku!! Oggy, jel istina da Honde voze samo ljudi s velikim kiflama??! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? Dekolteom ![]() ma pojma nemam, valjda malo pogledom, malo osmijehom i budem ono kaj jesam, bez prenavljanja, pa ak mu se svidim dobro, ak ne tražim dalje
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? Budem ono sto jesam, ne volim da glumatam i pravim se drugacija od same sebe! Kako cu reagovati zavisi i od raspolozenja...Ne oblacim se provokativno (zapravo, na meni sve izgleda provokativno ), i....sta ja znam sta to oni prvo vide na meni, ali ja se ne trudim da osvajam, jednostavno postojim....E, sad pitanje za mushke: Da li ce kod vas prevagnuti izgled ili karakter (i ostale inner osobine) kod potencijalne devojke, naravno, ne racunamo one za jednu noc? Da li cete radije pokusati sa zgodnom malom, pa nebitno koliko je pametna, ili onom ne bas zgodnom, ali je uspesna, pametna, bla-bla...???
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Na koji način osvajate? ja sam uvijek ono što zapravo jesam,i nikad se ne pretvaram i ne glumatam da sam neš što nisam kako bi se nekom svidila... ako se nekom svidim nek se svidim radi sebe same a ne radi nekog glumatanja. nikad nisam osvajala-normalno se uvijek ponašam.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Na koji način osvajate? Citat:
pa da ti onda odgovorim na ovaj drugi komad...da radije cu pokusat sa zgodnom malom nebitno jel pametna ko sharon stone il ne...sve se da naucit...jednostavno nama muskima (bar vecini) glavnu ulogu pri izboru zenke vodi izgled...nije nam svejedno kak nam komad zgleda (opet kazem, bar vecini)...preko pameti i nedostatka iste se moze preci...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? uh, to mi je urođena mana, nema meni pomoći, odavno ni ne pokušavam... ali kad mene netko ''osvaja'' (u pravilu mi se ne svidi, tako se barem desavalo), e onda od toga napravim dobru zajebanciju, ali ono kao da se ne skuži da ga odpilavam, još ode kući pjevajući kako se dobro zezao i ne skuži da je bez plijena... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na koji način osvajate? Citat:
![]() Puno znači mjesto gdje smo spazili potencijalnu, ako znamo da ćemo je vidjet svaki dan ili često na određenom mjestu onda je taktika bitno drugačija. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Na koji način osvajate? da, tako je ![]() Citat:
ok super je to ![]() ali što kada se predstavljaš nekome tko te zanima, tko ti probuđuje osjetila pa jednostavno ne možeš ostati ravnodušna? Skužio sam da slične cure u sličnim situacijama obično se umiljato smješkaju i nadaju se nekom efektu ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nacin, osvajate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.

), i....sta ja znam sta to oni prvo vide na meni, ali ja se ne trudim da osvajam, jednostavno postojim....