| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najbolji pijetlovi na forumu u Društvo forumu; ima samo podforum "najbolje koke na forumu" pa pomislih zašto i cure nebi pisale pohvale za nas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | ima samo podforum "najbolje koke na forumu" pa pomislih zašto i cure nebi pisale pohvale za nas dečke jer samo mi njih hvalimo kako su ljepe i slatke i sve,a one nas ništa pa evo otvaram ovu temu da i cure nas malo pohvale ajmo cure pišite ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 10-10-07 u 23:44. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolji pijetlovi na forumu kukuriku ovo ono
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbolji pijetlovi na forumu loool ja mislio da će ovo bitu ozbiljna tema,a vi se zajebajete ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji pijetlovi na forumu Evo i ja kažem da si pravi kokot! Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji pijetlovi na forumu Pesma o jednom petlu Im'o sam strasnog petla bio je pravi djavo na kisi i na vetru uvek je stajao pravo po selu perje leti dize se strasna graja u nasoj kuci uvek bilo je dobrih jaja Imao sam strasnog petla bio je pravi ludak koju taj koku kljucne ko da je tresn'o budak a koke cudne ptice uvek im srce kuca za nekim grubijanom koji dobro kljuca Ref. Za njega nisu bile samo koke slatke ne, taj je skak'o i na guske i na patke a tek na curke, cim je bilo neke sanse ma princip je isti, sve su ostalo nijanse Im'o sam strasnog petla bio je malo cudan po danu nesto dremljiv al' nocu uvek budan curice iz mog sela cule su za tog dasu zbog tog sam petla i ja bio na dobrom glasu Ref. Im'o sam strasnog petla bio je prvak sveta danas su petli cudni svaka im dlaka smeta ja ne znam sta je razlog danas su drugi dani uglavnom 'spram mog petla ovo su sve cverglani Meni je se'set peta, stize jesen pozna putuje moje drustvo i ja cekam na red ne bi mi ova starost bila tako grozna da cujem petla barem mesecno jedared Poslusaj zato savet sto ce ti cica dati kad imas mladog petla ne daj mu da se pati pusti ga neka leti neka ga koke vide posle ce biti kasno i petlu vreme ide ajd' ziveli
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, najbolji, pijetlovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:11.

pa evo otvaram ovu temu da i cure nas malo pohvale