Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Najdraži poklon koji sam dobila od dečka u Društvo forumu; nisam znao gdje bi stavio ovu temu činilo mi se da joj je ovdje najbolje mjesto nikad nisam siguran da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-07-08, 01:53   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 286
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto
Najdraži poklon koji sam dobila od dečka

nisam znao gdje bi stavio ovu temu
činilo mi se da joj je ovdje najbolje mjesto
nikad nisam siguran da li se mojoj curi stvarno svidio poklon koji je dobila ili se samo pretvara
neočekujem da sad pišete o parfemima od preko 500 kn
ni lancima od pol kile zlata
ono što vam je ostalo drago i nakon više godina
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 08:37   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Re: Najdraži poklon koji sam dobila od dečka

to ti zavisi od cure, meni je najdraži poklon ruža i šalica sa srčekima u kojoj je bio mali medo i narukvica na kojoj piše stock, koju je dobio gratis uz cugu (neki party bio) - e sad, ja sam jednostavna i romantična i cmoljava i to mi dovoljno, ali imam i frendice koje ne dobivaju ništa manje vrijedno od mobitela, lanaca, naušnica, prstenja i sl.
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 10:31   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

shelby eleanor u 1:18 kupio mi ga je preko e-baya valjda.. u HR se ne moze kupit, nema ga

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 10:54   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: markoivan Pogledaj Poruke
nikad nisam siguran da li se mojoj curi stvarno svidio poklon koji je dobila ili se samo pretvara
To niko ne može znat bolje od nje i tebe.
Ja nikada nisam dobio, niti nikome poklonio nešto skupo.
Cijena i vrijednost nisu usko povezani.
Važne su neke druge stvari. Barem meni
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 10:59   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,845
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

Nakon natjecanja poklonio mi je dobivenu majicu...onako umoran, znojan i napol mrtav došao je do mene...zapravo nastavak nije bitan...da, majica mi je najdraži poklon
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 11:15   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Za prvi naš zajednički Božić dobila sam knjigu ( pogođene tematike) sa posvetom : Mojoj "Latoi"... Božić 2005.

Poruka me osvojila, jednostavna je a opet tako - eto to mi je nekako najdraži poklon...
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 11:32   #7 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Meni nitko nije ništa kupio, ali najdraža uspomena je jedna pjesma posvećena... ...
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 18:03   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
hrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono nešto

Najdraži poklon mi je srebrna ogrlica sa privjeskom koju mi je dečko poklonio nakon 2 godine veze,neskidam je nikada osim ako baš moram (a u vezi smo skoro 6 god)
Ima toga dosta al ovo mi je nekako najdraže jel kad sam je ugledala plakala sam ko ljuta godina od sreče
hrv69 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 18:38   #9 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Godina: 18
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious

momkova majica koju mi je dao kad sam isla na duze vrijeme od njega. da pajkim u njoj i da stalno mislim na njega
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 19:05   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,489
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

To sam ja dao i svojoj curi pa mi ju je nakon par dana vratila sa porukom kako se isprao moj miris i da očekuje drugu....

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114