Najljepši način izjave ljubavi je djelima. Riječi su jeftine i ne znače puno.
Isto kao i "oprosti".
Prazno.
(bar ja tako na to gledam)
Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; eto... zanima me kako je vama najljepše kad vam neko izjavi ljubav,na koji način?! meni je svakako lijepo, ali mi ...
Najljepši način izjave ljubavi je djelima. Riječi su jeftine i ne znače puno.
Isto kao i "oprosti".
Prazno.
(bar ja tako na to gledam)
stupid is as stupid does
je je slažem se... ali ako se već izjavljuje onda je meni na taj način kao što sam gore rekla..
riječi su samo riječi a djela ipak puno više znače...
ali ipak svako voli čut da je voljen ako su riječi istinute.
Neznam, ako cemo po tome kad mi kaze, najlipse mi je kad mi je tesko ili kad sam pod stresom i onda kad me zagrli i kaze mi "mala , volim te". Kao da zna da mi bas to u tom trenutku treba. Ali su mi puno draze one "sitnice" kojima mi to pokazuje. Recimo uvik me uhvati za ruku kad prelazimo cestu( on ni nezna da to primjecujem) , kad jako puse ili pada kisa , uvik prvo meni otvori vrata od auta.... Takve stvari mi govore puno vise od nekih ispraznih rijeci...
Najljepši način je iskreno reći Volim Te i svakodnevno to pokazivati djelima.
tako jei ja se pravim da ne primječujem a zapravo jako dobro primječujem,npr fora mi je i kad je vani hladno pa mi spušta majicu preko leđa,ili kad ide auto neki pa mi kaže da pazim i povuče me za ruku,ili kad pleše sa mnom a ja obožavam plesat,ili kad me nešto boli kad ima razumijevanja.....
bez djela riječi ništa ne znače....
kad pitaš cenera a dobiješ 20
....da izjavi..kaže..pokaže...osjeća..misli...
bilo šta i bilo kako.