| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; eto... zanima me kako je vama najljepše kad vam neko izjavi ljubav,na koji način?! meni je svakako lijepo, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | najljepši način da vam neko izjavi ljubav je eto... zanima me kako je vama najljepše kad vam neko izjavi ljubav,na koji način?! meni je svakako lijepo, ali mi je nekako mutavo preko poruka pisat "volim te" bar za prvi put kad nekoj osobi izjavljuješ ljubav nije fora preko poruka nego oči u oči,bar je to moje mišljenje...meni je fora npr kad me neko zagrli baš onak jako da ja osjetim da me me voli i kad me gleda u oči i to mi kaže,... često ljudi govore nekome ili pišu da ga vole,ovo ono.... a zapravo to iskreno ne osječaju i to mi je tako glupo,zato jel kao da se igraju s partnerovim osječajima... i fora je kad se neko trudi oko tebe,kad čini sve da ti budeš sretan,tj fora mi je kad je nekom partner bitniji od njega samog....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Najljepši način izjave ljubavi je djelima. Riječi su jeftine i ne znače puno. Isto kao i "oprosti". Prazno. (bar ja tako na to gledam)
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je je je slažem se... ali ako se već izjavljuje onda je meni na taj način kao što sam gore rekla.. riječi su samo riječi a djela ipak puno više znače... ali ipak svako voli čut da je voljen ako su riječi istinute.
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
Lijepo je kad ti netko izjavi da te voli, ali kad to ne dokazuje djelima onda to ništa ne znači.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Neznam, ako cemo po tome kad mi kaze, najlipse mi je kad mi je tesko ili kad sam pod stresom i onda kad me zagrli i kaze mi "mala , volim te". Kao da zna da mi bas to u tom trenutku treba. Ali su mi puno draze one "sitnice" kojima mi to pokazuje. Recimo uvik me uhvati za ruku kad prelazimo cestu( on ni nezna da to primjecujem) , kad jako puse ili pada kisa , uvik prvo meni otvori vrata od auta.... Takve stvari mi govore puno vise od nekih ispraznih rijeci...
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Najljepši način je iskreno reći Volim Te i svakodnevno to pokazivati djelima.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je tako je i ja se pravim da ne primječujem a zapravo jako dobro primječujem,npr fora mi je i kad je vani hladno pa mi spušta majicu preko leđa,ili kad ide auto neki pa mi kaže da pazim i povuče me za ruku,ili kad pleše sa mnom a ja obožavam plesat,ili kad me nešto boli kad ima razumijevanja..... bez djela riječi ništa ne znače....
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je složio bih se
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 446
![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ....da izjavi..kaže..pokaže...osjeća..misli... bilo šta i bilo kako.
__________________ ...čuvaj me mudrosti koja ne plače, filozofije koja se ne smije, i veličine koja se ne klanja pred djecom... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.

ali mi je nekako mutavo preko poruka pisat "volim te" bar za prvi put kad nekoj osobi izjavljuješ ljubav nije fora preko poruka nego oči u oči,bar je to moje mišljenje...

i ja se pravim da ne primječujem a zapravo jako dobro primječujem,npr fora mi je i kad je vani hladno pa mi spušta majicu preko leđa,ili kad ide auto neki pa mi kaže da pazim i povuče me za ruku,ili kad pleše sa mnom a ja obožavam plesat,ili kad me nešto boli kad ima razumijevanja..... 

.keskin.