| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; vrlo brzo mijenjaš svoje odgovore.... čovjek te 2 puta pita neko pitanje,oba puta je odgovor drugačiji...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| fear of the dark | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je vrlo brzo mijenjaš svoje odgovore.... čovjek te 2 puta pita neko pitanje,oba puta je odgovor drugačiji...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je kad jednostavno, iskreno i spontano kaže da me voli. Jednom je jedna meni jako draga djevojka u društvu rekla: Jao, što ja obožavam ovog čovjeka. Možete zamisliti koliko sam bio sretan zbog toga. presretan.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #94 (permalink) |
| fear of the dark | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je pogledaj predhodnu stranicu,na njoj su tvoja dva različita odgovora na isto pitanje baš fora...svaka joj čast ,trebaš biti ponosan na nju
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #98 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ma koja ljubav, fuuuuj ![]() lijepo je čuti "volim te", ali je najljepše kad ti to voljena osoba pokaže, bljah, sladunjavost
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #100 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je lijepo je kad ti voljena osoba govori volim te ali treba paziti da to ne postane navika koja se govori tek tako i reda radi...ponekad je nekome dovoljan samo pogled i već to joj govori da ju voli...ili običan poljubac.... najljepši izjavu koju ću ja napraviti je kad ću si ženu odvesti pred oltar i reći joj kako ću je voljeti do kraja života,u dobru i zlu!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.