| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; Nema najljepšeg načina. Bitno je da to izjavi u pravom trenutku a ne npr nakon tjedan dana veze. Onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Nema najljepšeg načina. Bitno je da to izjavi u pravom trenutku a ne npr nakon tjedan dana veze. Onda kad ga ja volim i kad znam da on mene voli ne mora mi ni izjaviti riječima "volim te"...može biti i na neki drugi način ![]()
__________________ Aj em hepi baksuz |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je aha,fora je i to da... zapravo lijepo i pametno razmišljaš... tako bi ona znala da ju ne jebeš samo zato da ju jebeš,već da je to i iz ljubavi.... pogotovo ako joj to kažeš u toku sexa onim glasom...kad u glasu osjeti ljubav i želju....kad način na koji joj to govoriš nije normalan.... kontaš me?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
Hehe čini se da dobro znaš na šta misli ![]()
__________________ Aj em hepi baksuz | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je nije samo kaj on misli...nego kaj i one misle.........lisice jedne premazane sa svim mastima..............hehehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je lisce hihihihih....a najjača mi je ona tvoja izjava kad si napiso "kad ti proguta spermu" tak neš ![]() zamisli cura ti guta spermu i viče "volim te,volim te,volim te,vooooliiim" a ono joj se sprema sva rasteže.... ijjjiji,jak ..... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.

a 

hihihihih....