| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 e to je fora... posebno ako pjeva nešto Vjerojatno nacugan... al nema veze!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #143 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
jer tad znaš da ćeš imati nekoga pored sebe...osobu s kojom ćeš dijeliti i tužne i sretne trenutke..osobu s kojom ćeš se buditi...osobu s kojom ćeš ići spavati s osmijehom na lice...s kojom ćeš odgajati djecu na najbolji način...osobu koja će te izlječiti samo jednim pogledom...![]()
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Banned | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je @lizard- a dobro ne bi mi bilo fora da je mrtav pijan i da mi zavija.... onda bi ga poslala kući na hlađenje.... @rita-slažem se.... to i je strašno u vezama... a to je čest slučaj... petroviću,ti si vidim dobra duša,romntičar,pazi na sebe,i ne daj da te cure zajebavaju.... i npr ako oženiš neku,nemoj biti 100 % uvjeren da će ona uvijek ostati uz tebe,jel ljudi su u današnje vrijeme svakakvi i nikad ne znaš kad će te ko zajebat....(prevariti) Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 03-07-08 u 00:48. |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-08 Godina: 23
Poruka: 84
![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
![]() Svima nam se to desi... Misliš da si zaljubljen pa poslije shvatiš da to nije bilo to... Ajde sad stvarno pusa svima Idem ja! ![]() ![]()
__________________ I am a Lizard Queen and I can do anything | |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Najlepše mi je kad u sred noći dok spavamo zajedno (ali stvarno spavamo) osetim kako me najnežnije zagrli i privuče sebi i poljubi me u rame.... To obožavam. Volim kad na primer radi i kad ne očekujem stigne mi poruka Jedva čekam da te vidim....Ma ima još toga puno.... ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #148 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 04-07-08 Godina: 19
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Slažem se. Najviše volim kad mi cura kaže Volim te i pokazuje na djelima. U potpunosti se slažem s tobom Joks.
__________________ Just be yourself and if people don't like you fuck them |
| | |
| | #149 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

jer tad znaš da ćeš imati nekoga pored sebe...osobu s kojom ćeš dijeliti i tužne i sretne trenutke..osobu s kojom ćeš se buditi...osobu s kojom ćeš ići spavati s osmijehom na lice...s kojom ćeš odgajati djecu na najbolji način...osobu koja će te izlječiti samo jednim pogledom...