| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; kad je od dečka koji mi se sviđa, onda nijedan način ne može biti pogrešan...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je kad je od dečka koji mi se sviđa, onda nijedan način ne može biti pogrešan... ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 93
![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Meni je fora kada netko to neplanira nego kad osjeti potrebu da ti to kaže i to uvijek bude pomalo "nespretno" ali baš zbog toga meni slatko... ![]()
__________________ |
| | |
| | #154 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
![]() meni je fora i kad osjetim da me dečko voli,kad me obuzme onaj osječaj i njega također pa onda to kaže... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07 Lokacija: south croatia Godina: 24
Poruka: 43
![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je kad me pogleda bez riječi...tiho se prišulja i šapne te dvije riječi....volim te
__________________ Risk! Risk anything! Care no more for the opinion of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. |
| | |
| | #157 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Kada mi usred vođenja ljubavi kaže da me voli najviše na svijetu.... ![]()
__________________ Savršen sex traje 3h i 6min!5 min je nagovaraš,1 minutu jebeš a 3h se ispričavaš |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
![]() pa čuj ,ljubav nije novac,i ljubav se ne može kupiti novcem... ![]() a ako ti ženska ljubav može dokazati novcem....onda je to grozno...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.

Savršen sex traje 3h i 6min!