| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; citam i malo si razmisljam...nema najljepseg nacina...svaki je lijep na svoj nacin... ...moze samo biti u pravo i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je citam i malo si razmisljam...nema najljepseg nacina...svaki je lijep na svoj nacin... ...moze samo biti u pravo i krivo vrijeme...a sad dal ce i u to vrijeme biti lijep ili ne nacin na koji ce se to obznanjivat to je vec drugi par kobasa...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #162 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 273
![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) | |
| | |
| | #164 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Znaš, Šabane. Imam nešto važno da ti kažem. Volim te. Volim te ali iskreno. Volim te najviše na svetu, volim te više i od svoga života. Volim te Šabane i bez tebe mi ovaj život nema smisla. Volim te Šabane i učiniću sve za tebe. Šabane ako želiš i u zatvor ću da zbog tebe odem. Reci samo reč Šabane i to je moja zapovjed. Volim te Šabane i ne moraš da ti voliš i mene. Volim Šabane svaki dio tvoga tela, tvoje udove i ekstremitete. Volim te i mislim da si najlepši i najzgodniji i da nema muškarca do tebe. Volim te Šabane ti stvoritelju moga života. Volim te Šabane jer ti si moj anđeo koji si mi svetlo doneo i skinuo tamu sa očiju. Volim te Šabane ti srca kamena, Volim te kao Apolona i dozvoli da budem jedna od tvojih "muza" i povedi me u postelju svoju. Volim te i učini me ženom. Volim te i napravi mi dete bez obaveza. Volim te Šabane više od celoga sveta, ti si moj svet. Volim te jer donosiš miris metvice u svojoj kosi i zadah rakije. Volim tebe i znojno telo tvoje. Volim i tvoj pogled koji šara po drugim ženama. Volim tvoju odeću koju ostavi u sobi mojoj. Volim te Šabane jer kolaš venama mojim.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #165 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
Romantika je vilo nešablonizirana. ![]() ![]() | |
| | |
| | #167 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je meni nema krivog vremena ako ja izjavljujem ljubav...al opet znalo mi se desit da pomislim kako nije pametno da ista kazem a kamoli izjavljujem ljubav u taj neki tren...onda sam rade to odgodio... pod krivim vremenom sam vise mislio na osobu kojoj se zeli izjaviti ljubav...znas i sama kak to ide...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:10.

...moze samo biti u pravo i krivo vrijeme...a sad dal ce i u to vrijeme biti lijep ili ne nacin na koji ce se to obznanjivat to je vec drugi par kobasa...

ali mi je nekako mutavo preko poruka pisat "volim te" bar za prvi put kad nekoj osobi izjavljuješ ljubav nije fora preko poruka nego oči u oči,bar je to moje mišljenje...

prešutit