Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; citam i malo si razmisljam...nema najljepseg nacina...svaki je lijep na svoj nacin... ...moze samo biti u pravo i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-07-08, 14:43   #161 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je

citam i malo si razmisljam...nema najljepseg nacina...svaki je lijep na svoj nacin......moze samo biti u pravo i krivo vrijeme...a sad dal ce i u to vrijeme biti lijep ili ne nacin na koji ce se to obznanjivat to je vec drugi par kobasa...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 17:09   #162 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika bloody_filthy

Datum registracije: 22-02-08
Poruka: 273
bloody_filthy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
eto... zanima me kako je vama najljepše kad vam neko izjavi ljubav,na koji način?!
meni je svakako lijepo, ali mi je nekako mutavo preko poruka pisat "volim te" bar za prvi put kad nekoj osobi izjavljuješ ljubav nije fora preko poruka nego oči u oči,bar je to moje mišljenje...
meni je fora npr kad me neko zagrli baš onak jako da ja osjetim da me me voli i kad me gleda u oči i to mi kaže,...
često ljudi govore nekome ili pišu da ga vole,ovo ono.... a zapravo to iskreno ne osječaju i to mi je tako glupo,zato jel kao da se igraju s partnerovim osječajima...
i fora je kad se neko trudi oko tebe,kad čini sve da ti budeš sretan,tj fora mi je kad je nekom partner bitniji od njega samog....
Da to jednostavno kaže u facu.Bez ikakvih tzv.poštara,preko frendova i sl.gluposti,već direkt -meni.Meni je nepotrebno da mi netko neprestano izjavljuje ljubav.Riječi ne znače ništa , ako ih ne drže djela.Glupo je kad se netko razbacuje izjavama ljubava nakon par dana veze.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 16:55   #163 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,148
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

najljepši način...hm, pa recimo da mi kaže "evo dati ću ti "pak" na obradu"
Star 01-08-08, 17:04   #164 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Znaš, Šabane. Imam nešto važno da ti kažem. Volim te. Volim te ali iskreno. Volim te najviše na svetu, volim te više i od svoga života. Volim te Šabane i bez tebe mi ovaj život nema smisla. Volim te Šabane i učiniću sve za tebe. Šabane ako želiš i u zatvor ću da zbog tebe odem. Reci samo reč Šabane i to je moja zapovjed. Volim te Šabane i ne moraš da ti voliš i mene. Volim Šabane svaki dio tvoga tela, tvoje udove i ekstremitete. Volim te i mislim da si najlepši i najzgodniji i da nema muškarca do tebe. Volim te Šabane ti stvoritelju moga života. Volim te Šabane jer ti si moj anđeo koji si mi svetlo doneo i skinuo tamu sa očiju. Volim te Šabane ti srca kamena, Volim te kao Apolona i dozvoli da budem jedna od tvojih "muza" i povedi me u postelju svoju. Volim te i učini me ženom. Volim te i napravi mi dete bez obaveza. Volim te Šabane više od celoga sveta, ti si moj svet. Volim te jer donosiš miris metvice u svojoj kosi i zadah rakije. Volim tebe i znojno telo tvoje. Volim i tvoj pogled koji šara po drugim ženama. Volim tvoju odeću koju ostavi u sobi mojoj. Volim te Šabane jer kolaš venama mojim.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 17:33   #165 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,065
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
citam i malo si razmisljam...nema najljepseg nacina...svaki je lijep na svoj nacin......moze samo biti u pravo i krivo vrijeme...a sad dal ce i u to vrijeme biti lijep ili ne nacin na koji ce se to obznanjivat to je vec drugi par kobasa...
Tako je. Netko za recimo valentinovo dobije bombonjeru i ružu i misli da je to kraj svijeta, a netko poput Vucine žene dobije nešto drugo.

Romantika je vilo nešablonizirana.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 11:32   #166 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
a koje je vrijeme za tebe krivo?
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 13:15   #167 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

meni nema krivog vremena ako ja izjavljujem ljubav...al opet znalo mi se desit da pomislim kako nije pametno da ista kazem a kamoli izjavljujem ljubav u taj neki tren...onda sam rade to odgodio...

pod krivim vremenom sam vise mislio na osobu kojoj se zeli izjaviti ljubav...znas i sama kak to ide...
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 13:21   #168 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

znam da...

znam o čemu pričaš...
tako i ja.... nekada želim izjaviti ljubav ali to jednostavno radije zadržim za sebe i odgodim za drugi trenutak
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 22:19   #169 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

ne možeš takve stvari planirati, to je stvar trenutka.
a sad jel treba to prevaliti preko usana to je već za neku drugu temu.
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-08-08, 01:12   #170 (permalink)
Banned

kak misliš prevalit preko usana? prešutit
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114