| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; Straight in face...volim izravne zenske koje ce odmah reci sto misle... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Straight in face...volim izravne zenske koje ce odmah reci sto misle
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je kad se dogodi u pravom trenutku način nije važan, pismom, pjesmom, prekowebcama ili mobitela, samo ad odabere pravi trenutak.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je A što je to 'pravi trenutak'- to mi stvarno nije jasno. Ako mi (nekim čudom ) posebna osoba izjavi svoju naklonost- samim time taj trenutak mi ne da postaje 'pravi', nego i poseban... ![]() U svakom slučaju preferiram 'oči u oči' (i to ne zato jer se pismene izjave mogu koristiti kao dokaz I to je lijepo, ali prvi puta mora biti osobno).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je potpisujem wolf sve rečeno... posebno ovo "Ako mi posebna osoba izjavi svoju naklonost- samim time taj trenutak mi ne da postaje 'pravi', nego i poseban."
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je je istina, al djela su ipak ono cim ti netko uistinu moze to pokazat
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Ljubav ne treba izrazit, treba ju pokazat. Ona se ne događa preko noći, nego je dugotrajan proces, a jedno od najboljih ogledala za nju su oči
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #20 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je wao starka lijepo si to rekla... no ajde da čujem,kako vi nekome pokažete ljubav?ne pokazujemo svi na jednaki način...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« tražite li sebi sličnost ili suprotnost
|
cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.

) posebna osoba izjavi svoju naklonost- samim time taj trenutak mi ne da postaje 'pravi', nego i poseban...